mszp.hu | Belföld | súlyos testi sértés
2015. február 06. 18:43

Valljon színt a Jobbik!

Többszörös arccsonttöréshez vezetett egy jobbikos önkormányzati bizottsági tag és a szomszédja közti vita Mosonmagyaróváron. A gyanú szerint hólapáttal ütötte le szomszédját a jobbikos férfi, majd a hóban fekvő sérültet tovább ütötte. A rendőrség súlyos testi sértés ügyében nyomoz.

A rendőrség tájékoztatása szerint a jobbikos gyanúsított a háza előtt lapátolta a havat az esti órákban, amikor az éppen hazatérő szomszédjával vitába keveredett. A gyanú szerint a jobbikos férfi a kezében lévő hólapáttal többször fejbe vágta szomszédját, aki ettől a hóba esett. Az ütlegelés azonban ezután sem fejeződött be. Egy másik szomszéd, észlelve a történteket, odament és segített a földön fekvő férfinek. Ezután hívták a mentőket és a rendőröket. A szomszéd a bántalmazás során többszörös törést szenvedett. A rendőrség súlyos testi sértés gyanúja miatt nyomoz.

Azt tudjuk, hogy a Jobbik az utóbbi időben politikailag nagy bajban van, de azt mi sem sejtettük, hogy ennyire mélyre süllyedtek.

Felszólítjuk a Jobbikot, hogy azonnal hívja vissza bizottsági tagját és kérjen bocsánatot a mosonmagyaróváriaktól, hogy ilyen embert delegált a mosonmagyaróvári önkormányzatba!

Továbbá valljon színt a Jobbik, hány hasonló „aljas képességű” embert rejtegetnek még a tagjaik között a városunkban, illetve megyei és országos szinten!

A Kisalföld cikke is igazolja, hogy a Fidesszel szemben csak az MSZP kínál tisztességes, demokratikus alternatívát a politikai életben.

Kovács Tamás,
mosonmagyaróvári elnök