mszp.hu | Belföld | fideszes hazugságok közlemény Pécs
2014. március 10. 15:10

Várjuk a Fidesz válaszait

Mivel Őri László nem mond igazat, ezért állításaival nem foglalkozunk. Ellenben gratulálunk a Fidesznek, hogy olyan képviselője nyilatkozik az önkormányzati munkáról, akinek fogalma sincs arról, hogy az a képviselőtársa, akit éppen besározni készül, mely bizottságban tevékenykedik.

Nagy baj lehet a Fidesz háza táján, ha ennyire felkészületlen és hamis információkkal felvértezett képviselővel igyekeznek a kormányváltó pártok jelöltjeit lejáratni.

Ezen nincs mit csodálkozni, hiszen az általuk fémjelzett időszak nem mutat rózsás képet.

Nincs válaszuk arra, hogy miért sanyargatják még mindig a pécsieket az ingatlanadóval.

Nincs válaszuk arra, hogy miért maradnak el a munkahelyteremtő beruházások, miért vándorolnak külföldre ijesztő létszámban a pécsiek.

Nincs válaszuk arra, hogy miért nem javul a közbiztonság.

Nincs válaszuk arra sem, hogy miért pumpálták tele több tízmillió forinttal Őri képviselő kenyéradó gazdáját, Tunyoghy Szabolcs ügyvédet a városi cégek megbízási szerződésekkel, és miért nyert Tunyoghy ügyvéd családja több trafikot. Csak remélni tudjuk, hogy nem Őri László fizetését biztosítják így.

Végül azért feltennénk egy kérdést Őri képviselőnek: az miért nem zavarta, amikor Orbán Viktor ellenzéki politikusként két évig nem járt be az Országgyűlésbe ellenzéki politikusként, de azért felvette többmilliós havi fizetését? Felhívjuk a figyelmét, hogy mielőtt válaszolna, azért mindenképpen nézzen utána…

MSZP Pécsi Szervezete