Belföld
2012. december 22. 09:12

Vissza a jövőbe! - Ezer évet téved a KDNP

"Hisszük, hogy a család az emberi történelemben már a jog és az állam kialakulását megelőzően létrejött önálló közösség, amely erkölcsi alapokon nyugszik" – állítja a KDNP. Igazuk van. Mégsem tudják elfogadni ennek valóságát. Bort isznak, vizet prédikálnak.

A minipárt képes volt demonstrálni is az Alkotmánybíróság előtt, mert az általuk javasolt családvédelmi törvény egyes rendelkezéseit megsemmisítették. Később Harrach Péter frusztráltnak nevezte az Ab-t, mert az nagy örömét leli a törvények megsemmisítésében. Harrach fordítva ül a lovon: a KDNP frusztrált, mert képtelen elfogadni, hogy 2012 vége van, nem pedig 1012.

Szembemennek a valósággal. Hiába prédikálják, hogy egyeztetnek „tudományos körökkel”, meg „civilekkel”, még arra sem voltak képesek, hogy az új alkotmányt népszavazásnak vessék alá.

Kedves, KDNP-s politikusok: a világ változik. Ma már a gyermekek 42 százaléka születik élettársi kapcsolatban. Ha valóban szeretnék, hogy több gyermek szülessen, akkor belátnák ezt a tudományos körökben és a civilek által is elfogadott tényt. A változás megállíthatatlan, főleg egy ilyen, mérhetetlenül kis támogatottságú párt számára. Kérjük a KDNP-t, hogy üljön be az időgépbe, és a múltból térjen vissza a jövőbe!

Az MSZP a családot a társadalom legfontosabb építőkövének tartja. Politikánk minden eszközzel támogatni fogja a családokat, függetlenül attól, hogy élettársak vagy házastársak a szülők.

Bangóné Borbély Ildikó,
elnökségi tag