2012. március 23. 09:04

Vonatritkítás Fidesz módra

A Fidesz meghirdette, hogy április közepétől kezdődően megszünteti számos szerelvény közlekedését a MÁV vonalain. Az országban ez mintegy 600 vonatot érint, Szabolcs megyében 15 vonatot, Nyíregyháza-Mátészalka-Zalka vonalon és 12 vonatot a Mátészalka-Csenger vonalon, itt összesen majd 3 vonat fog közlekedni – mondta tegnap dr. Veres János, megyei elnök sajtótájékoztatóján.

Mi, az MSZP kormány időszakában, a párhuzamos közlekedés korlátozására tettünk javaslatot, akkor mindenfajta rombolónak, károkozónak, nemzetrontónak elmondott bennünket a Fidesz.  Ezek a fideszes képviselők, akik akkor támadtak bennünket, ma hallgatnak és asszisztálnak a kormány döntéséhez.

Inkorrekt viselkedés, amit ők csinálnak. Ha akkor tiltakoztak, akkor illene most is tiltakozniuk.  A kettős mérce ebben a kérdésben is érvényesül!

Ez felháborító, és felhívjuk a figyelmüket arra, hogy korrekt módon álljanak az emberek elé és korrekt módon beszéljék meg az emberekkel ezeket a kérdéseket!