Zsigó Róbert hazugságaira

A Fidesz az elmúlt három évben harminc új adót vezetett be vagy emelt meg. Lenyúlta hárommillió ember nyugdíjvagyonát. Lenyúlta a helyben termelő gazdák elől az állami földeket. Lenyúlta a trafikokat az ebből élő 40 ezer családtól.

Igazságtalan gazdaságpolitikájának következményeként ma kevesebb a munkahely, alacsonyabbak a reálbérek és 30-40 százalékkal drágábbak az élelmiszerek, mint a 2010-es kormányváltás idején.

A Fidesz ennek ellenére sem támogatja az MSZP javaslatát az alapvető élelmiszerek árának 22%-os csökkentéséről. Magyarországnak nem az egykulcsos szja igazságtalan csökkentésére, hanem az alapvető élelmiszerek árának 22%-os csökkentésére és igazságos, többkulcsos személyi jövedelemadóra van szüksége.

Az MSZP azért fogja leváltani a Fideszt, hogy Magyarország ismét esélyt kapjon gazdasági növekedésre, valódi munkahelyteremtésre, a javak igazságos elosztására, a szegénység csökkentésére.