Devosa Gábor közleménye

A baloldali pártok erzsébetvárosi jelöltje személyesen tájékoztatta az Együtt-PM vezetőit arról az évek óta tartó politikai lejárató hadjáratról, amelynek részeként az önkormányzati választás előtti napokban ismét alaptalan vádak jelentek meg vele kapcsolatban.

A szegediek saját sorsuk kovácsai

Szeged polgármestere mögött a szegedieknek kell állni és nem a kormánynak. A hatalom sem adni, sem elvenni nem tud tőlünk semmit. Eddig is Szeged volt a legsikeresebb magyar nagyváros. Olyan polgármestert és képviselőtestület érdemes választani, amelyik a békés építőmunkában érdekelt és nem a háborúskodásban – mondta Botka László kedden Petőfitelepen.

Pásztor Albert egyéves fizetését ajánlja fel oktatásra

Egyéves majdani polgármesteri jövedelmét ajánlotta fel Pásztor Albert egy olyan alap létrehozására, amely a tehetséges miskolci középiskolásokat támogatja. Ezt maga az MSZP, a DK és a Miskolc Lokálpatrióta Egyesület által támogatott független polgármesterjelölt jelentette be feleségével, Pásztorné Bakó Márta iskolaigazgatóval közösen megtartott szerdai, miskolci sajtótájékoztatóján.

Ezúttal a Fazekast dávidenikősítették

Kikényszerített lemondása után néhány nappal máris sikerült új állást találni Dávid Enikőnek: sajtóhírek szerint ezúttal a Fazekas Utcai Általános Iskola vezetőségébe nevezték ki, ahol éppen az igazgatóhelyettesi posztot kapta meg. Mondhatnánk: ezúttal ezt az iskolát dávidenikősítették.

Páva nem akar repülni?

Páva Zsolt az egyik pécsi online újságnak azt nyilatkozta, hogy „nagyon komolyan meg kell vizsgálni, van-e értelme fenntartani a repülőteret. Egyelőre ugyanis a piac nem indokolja, a légitársaságok sorban szűnnek meg, mindenki csökkenti a járatszámokat és a célállomásait is.”

Nem futott bele hazánk még egy pofonba

Örömmel nyugtáztuk, hogy a miniszterelnök végre észbe kapott, és utasította belügyminiszterét a fajvédő konferencia megtartásának törvényes megakadályozására. Azt ugyan nem értjük, ha ezt megelőzően a szervezők már szerződést bontottak a konferencia rendezőivel, akkor mi végre ez a színjáték?!

EP-képviselői nyíltlevél-sorozat Magyarország polgáraihoz (8.) - Ezerötszáz órával Orbán tusványosi beszéde után -

Nyílt és ijesztő őszinteséggel beszélt ezerötszáz órával ezelőtt Orbán Viktor arról, hogy milyen putyinokratikus államberendezkedést akar megvalósítani Magyarországon. Az elmúlt héten, a rezsim vezető tagjai szégyenérzet nélkül felvállalták azt is, hogy nem a hatályos fejlesztési tervek és a regionális szükségletek, hanem egyszerű politikai hitvallás, gyarló fideszes elkötelezettség alapján fogják felhasználni az Európai Unió által biztosított forrásokat.