Hírek

Reagálás Szűcs Lajos (Fidesz) budapesti sajtótájékoztatójára

Szűcs Lajos ne a fővárosból üzengessen Ajkára, hanem legyen férfi és álljon ki az emberek elé, különösen azok elé, akiket a Tarsoly Csaba haverjuk becsapott. Pad Ferenc érdekképviseleti vezetőként harcol a kisemberek igazáért. Ő nem hagyta cserben a várost, mint a fideszes jelölt. Pad Ferencet októberben képviselőnek választották Ajkán, szemben a fideszes jelölttel, akiből akkor sem kértek a választók. 

A Jobbik a Fidesznél is erősebben korlátozná a döntési szabadságot

Az MSZP szerint a Jobbik a Fidesznél is erősebben korlátozná az emberek döntési szabadságát. Gőgős Zoltán, az MSZP elnökhelyettese szombaton Ajkán tartott sajtótájékoztatót a közelgő tapolcai időközi választásról, és felidézte: a Jobbik már 2010-ben benyújtott egy törvénymódosítást a vasárnapi zárva tartásról.

Méltatlanság

Borka-Szász Tamás képviselőtársam a napokban kezdeményezte, hogy Pákozdi József jobbikos önkormányzati képviselő mandátumát köztartozás miatt fennálló méltatlanság miatt szüntesse meg a csepeli képviselőtestület. Szeretném leszögezni: az adóhatóságnak tartozni pofátlanság. De a méltatlanság ma Magyarországon máshol kezdődik.

A brókerbotrányok immár elérték a kecskeméti polgárokat is

Sajnálattal vettem tudomásul, hogy a brókerbotrányok immár elérték a kecskeméti polgárokat is. A Buda-Cash és a DRB Bank tönkremenetele után a városunkban jelentős ügyfélkörrel rendelkező Quaestor is két hete hétfőn jelentette be csődjét.  Csak reménykedek, hogy kecskeméti önkormányzati cégek pénzei nem érintettek az ügyben!

Az MSZP az Európai Parlament elé viszi a Brüsszelben tiltakozó magyar fuvarozók petícióját

Az Európai Parlament brüsszeli épülete előtt demonstrált a mai napon a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete, illetve a román, a lengyel, a cseh és a litván érdekképviseleti szövetség. Az uniós piac egységét veszélyeztető német- és francia minimálbér ellen tiltakozók petícióját - a magyar képviselő felajánlására - Ujhelyi István szocialista politikus, az Európai Parlament közlekedési és turizmus bizottságának alelnöke vette át. Az MSZP képviselője hangsúlyozta: képviselni fogja a magyarok érdekeit a kérdésben, a petíciót pedig eljuttatja az EP megfelelő fórumaira. 

Aki tud, segítsen!

Támogatjuk a teljes kártalanításra vonatkozó intézkedéseket, az ezzel összefüggő pénzalapok létrehozását és nem utolsósorban az elkövetők mielőbbi eljárás alá vonását és megbüntetését.