Hírek

Csak a saját polgárai előtt titkolózik a korrupt kormány

Szégyenteljes, hogy a korrupt Orbán-kormány titkolja a saját adófizető polgárai előtt a Paksi Atomerőmű bővítésének részleteit, miközben külföldi tanácsadók betekinthetnek a fejlesztés dokumentumaiba. Ez azért is különösen botrányos, mert a kormány a már most is működő Paksi Atomerőműben szintén külföldi menedzsereket akar foglalkoztatni a tapasztalt magyar szakemberek helyett.

A választóit árulja el a Fidesz-KDNP, ha nem vesz részt az útdíj vitáján

Az MSZP felszólítja a Fidesz-KDNP képviselőit, hogy vegyenek részt az M0-s és az elkerülő útszakaszok díjárólAz MSZP felszólítja a Fidesz-KDNP képviselőit, hogy vegyenek részt az M0-s és az elkerülő útszakaszok díjáról szóló rendkívüli parlamenti ülésnapon! A kormánypártok nem bújhatnak el a vita elől, mivel ez a kérdés a magyar emberekről, az ő pénztárcájukról szól. szóló rendkívüli parlamenti ülésnapon! A kormánypártok nem bújhatnak el a vita elől, mivel ez a kérdés a magyar emberekről, az ő pénztárcájukról szól.

Tóbiás: az MSZP-nek a helyi közösségek szószólójának kell lennie

A MSZP-nek a helyi közösségek szószólójának kell lennie az Országgyűlésben és a települési önkormányzatokban - mondta az ellenzéki párt elnök-frakcióvezetője az MTI-nek adott interjúban. Tóbiás József szerint 2018 a változás és a győzelem éve lesz. A szocialisták frakcióját az ellenzéki pártvezető lelkes, szorgalmas és tenni akaró képviselőcsoportként jellemezte.

A magyar embereket példa nélkül túladóztatja az Orbán-kormány

Strasbourg, 2014. december 18. - A LuxLeaks, vagyis a luxembourgi adóügyi botrány kapcsán kialakult heves viták jelenleg szinte kizárólag csak az adócsalással és az adóelkerüléssel foglalkoznak. Bár e kérdések kapcsán az Európai Uniónak valóban gyors és hatékony válaszokat kell tudnia adni, de a problémakör jóval tágabb annál, mintsem, hogy csak ezekről beszéljünk. Bár kevesebb figyelmet kap, mégis hasonló mértékű károkat okoz az európai állampolgároknak a túladóztatás problémája, mely leginkább a közép-kelet európai országokat sújtja.

Januártól Fodor Ibolya lemondásáért gyűjt aláírásokat az MSZP

Aláírásgyűjtésbe kezd az MSZP Pécsen abban a választókörzetben januártól, ahol Fodor Ibolya lett önkormányzati képviselő. Tóth Bertalan országgyűlési képviselő szerint a lépéssel rákényszeríthetik a hazaárulózással és sikkasztási ügyével az országos hírekbe került Fodort a lemondásra. Gulyás Emil képviselő a közgyűlés lehetőségeit taglalta a lemondatás kapcsán.

Helyzetkép - 2014. szeptember - október

A világgazdaság harmadik negyedéves teljesítményében érezhető a regionális krízisek mélyülésének hatása. A fejlett országok gazdasági növekedése nem érte el a korábban várt dinamikát, valamivel az alatt maradt. A globális gazdaság egészének bővülése ugyanakkor nem tér el a prognózisokban megfogalmazottaktól, és a feltörekvő ázsiai országok továbbra is számottevő ütemben növelik a teljesítményüket.

A gyógyszerpiacot is lenyúlja a Fidesz

A korrupt Fidesz-kormány most a gyógyszerpiacot akarja lenyúlni. A recept ugyanaz, mint a dohánytermékek, a tankönyvek, vagy a takarékszövetkezetek esetében: előbb államosítanak egy jövedelmező üzletágat, majd az így megteremtett monopóliumot szétosztják maguk között a fideszes haverok.

Ajándékokkal lepte meg az MSZP a vesebetegeket

Ruhákkal, tartós élelmiszerekkel, gyermekjátékokkal lepte meg a Vesebetegek Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Egyesületét az MSZP Borsod-Abaúj-Zemplén és miskolci szervezete nevében Hajkóné Homolya Gizella, az MSZP miskolci alelnöke, a Baloldali Nőtagozat elnöke kedden, az egyesület karácsonyi ünnepségén, a megyei kórházban működő FMC Miskolci Nefrológiai Központban.