Szent György napjára

Sárkányölő Szent György napján köszöntjük a rendőrség állományát. Kívánjuk, hogy az egész éves embert próbáló szolgálat és a rengeteg túlóra után a mai nap a pihenésről szóljon a rend éber őrei számára!

Sajtóközlemény

A Győri Baloldal frakciója felszólítja Lázár János, Miniszterelnökséget vezető minisztert és Borkai Zsoltot, Győr város polgármesterét, hogy közösen álljanak a nyilvánosság elé, és mutassák be a rendelkezésükre álló információkat a győri Quaestor kötvényekkel kapcsolatban.

Dr. Veres János: a Magyar Nemzeti Bank viselje a károsultak kárát!

Nem jó megoldás az, hogy egy büntetőügy károsultjainak a kártalanítását 10 millió magyar állampolgárra terheli a kormány. A világosan megfogalmazható felelősségi viszonyok miatt a Jegybank felelőssége megáll, ezért a Jegybanknál lévő 220 milliárd forint bőséges megoldás arra, hogy ne 10 millió magyar állampolgár terhe legyen a kártalanítás közvetett forrása.

MSZP: kókler áfacsökkentés helyett minden fontos alapvető élelmiszer adója legyen 5 százalék!

A brókerkormány luxusban élő politikusainak fogalmuk sincs a magyar valóságról: ezt Rogán Antal RTL Klubnak adott zavaros nyilatkozata is bebizonyította, amikor összekeverte a sertéshúst a baromfival. Kétségbeejtő, hogy olyan fideszes milliomosok döntenek az élelmiszerek áfájáról, akik azt sem tudják, hogy baromfihúsból több fogy Magyarországon, mint sertésből.

Az MSZP csak akkor vesz részt az ötpárti egyeztetésen, ha csökken a gáz ára

A brókerkormány nem adhatja továbbra is drágán az embereknek azt a gázt, amelynek az ára az utóbbi fél évben csaknem a felére csökkent! Amíg a Fidesz-KDNP kormány nem fejezi be ezt a korrupt nyerészkedést, az MSZP nem tárgyal azokról a kétharmados törvényekről, melyek az energiahatékonyságról és a közlekedési infrastruktúra-beruházások gyorsításáról szólnak.

Politikai iránymutatást várunk Brüsszeltől az Uberhez hasonló megoldásoknál

Tíz képviselőtársával együtt írásos nyilatkozattal fordult az Európai Bizottsághoz Ujhelyi István, MSZP-s európai parlamenti képviselő szerdán politikai iránymutatást kérve a brüsszeli testülettől az Uberhez hasonló cégek, az úgynevezett "sharing economy", a megosztáson alapuló közösségi szolgáltatások szabályozásában.