Hírek

Magukra hagyott önkormányzatok és rászorultak!

Nyíregyháza város költségvetése kényszerpályán van. Közel 10 milliárd forinttal kevesebb a főösszege a tavalyihoz képest, amely egyértelmű következménye a fideszes kormányzat őrült módon végrehajtott centralizációjának. A megyei önkormányzatok után, a helyi önkormányzatok kiüresítése zajlik. Ráadásul a fideszes kormányzat magára is hagyta az önkormányzatokat azzal, hogy kivonult a szociális segélyezések rendszeréből.

Tóbiás: "ez bizony melós dolog"

Biztosan szervez előválasztást a szocialista párt a következő voksolás előtt - mondta az MSZP elnöke. Tóbiás József az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, a helyi beágyazottság mellett ma másodlagos, hogy egy jelölt melyik pártközösség tagja. Az általuk szorgalmazott új Magyarország-modellt pedig szerinte a civilekkel közösen kell kidolgozni, ami "melós". 

Az MNB és a kormány ne urizáljon, inkább segítsenek a bajba jutott betéteseken!

Minden idők legnagyobb magyar brókerbotránya közepette a Magyar Nemzeti Bank ne urizáljon! A helyzetért felelős Fidesz-KDNP kormány ne üljön ölbe tett kézzel! Felszólítjuk Matolcsy Györgyöt, az MNB elnökét, hogy a jegybank ne újabb ingatlanvásárlásokkal és egyéb pénzszórással foglalkozzon, hanem haladéktalanul hozzon érdemi intézkedéseket a DRB Bankcsoport miatt nehéz helyzetbe került betétesek érdekében!

Vétkesek közt cinkos, aki néma

Vlagyimir Putyin a múlt héten az ’56-os eseményeket ellenforradalomnak nevező emlékhelyet koszorúzott Budapesten. A rendszerváltás antikommunista demokratájaként karriert csináló Orbán Viktornak erre a szeme se rebbent, ezzel világossá tette, hogy mára nem csupán a jelenét, a múltját is kopejkára váltotta.

Betiltja az éjjel-nappali árusítást az Orbán-kormány, lesöpörték az MSZP javaslatát

Ismét több ezer munkahelyet szüntet meg a Fidesz-KDNP kormány azzal, hogy március 15-től betiltja az éjjel-nappali árusítást. Az üzletek kötelező vasárnapi zárva tartásáról szóló jogszabályba ugyanis belecsempészték azt a kitételt, hogy az üzletek minden nap csak 6 és 22 óra között tarthatnak nyitva.