Csendesné Murányi Ibolya

MSZP Somogy Megyei Nőtagozat Elnöke
Somogy Megyei Közgyűlés tagja

Életrajz

Csendesné Murányi Ibolya, 1961-ben Nagyatádon született, itt is nőtt fel. Diplomája megszerzése után évekig pedagógusként dolgozott, így jól ismeri a városban, kisfalvakban élő emberek életét, pronlémáit. Jelenleg étteremvezetőként és programszervezőként a turizmusban, a vendéglátásban kamatoztatja tudását, ahol szintén fiatalok oktatásával, nevelésével foglalkozik. Ennek köszönhetően a szakképzési rendszerről is átfogó ismerettel rendelkezik. A közélettel 2002-ben, önkormányzati képviselőként került kapcsolatba. Jelenleg az MSZP Nőtagozatának Somogy megyei elnöke, otthon pedig kétgyermekes családanya. A Somogy Megyei Közgyűlés tagja.

Csendesné Murányi Ibolya

Telefonszám 30/652-8191