Eredics Imre

Tisztségek

Életrajz

Szüleim közgazdászok, négyen vagyunk testvérek. Szombathelyen érettségiztem, diplomát Budapesten szereztem, hajózási szakos közlekedésmérnök vagyok. Házas, három ma már felnőtt gyermek apja, mindhárman saját háztartásban, ketten már házasságban élnek, legidősebb fiam ma Angliában dolgozik. Munkahelyem először a MAHART tengerhajózás volt, majd az Északdunántúli Vízügyi Igazgatóság. 1990. óta poltizálok, a megalakuláskor, 1989-ben léptem be az MSZP-be. Voltam kétszer Győr városi elnök.

Jelenlegi párttisztségeim: választmányi tag , Győr városi szervezet delegáltjaként. 1994. óta vagyok képviselő, Győr város köztgyűlésében. Három ciklusban választókerületi képviselő voltam, ma listás. 1998 - 2006. között alpolgármesterként dolgoztam, ennek során irányítottam illetve felügyeltem a város pénzügyeit, beruházásait, a városüzemelést. 2006-ban az elveszített önkormányzati választást követően visszatértem a civil életbe. Ismét az ÉDUKÖVIZIG-nél dolgozom, a Szigetközben, szakaszmérnök helyettesként.

Eredics Imre

Cím 9023 Győr Herman Ottó u. 22.
Telefonszám 96/ 413 623