Dr. Fodor Csaba


Tisztségek

Elnök - MSZP Zala Megyei Területi Szövetsége
Önkormányzati képviselő, Nagykanizsa

Életrajz

Dr. Fodor Csaba, nős, két gyermekes ügyvéd. Felesége háziorvosi asszisztens, Zsanett lánya főiskolai, Zsófia egyetemi hallgató. Bázakerettyén élt 14 éves koráig. A Landler Jenő Gimnáziumban érettségizett, majd gépjármű villamos műszerész szakmát tanult, ezután a végzettségének megfelelően közel hat évet dolgozott. 1980-tól a Kőolaj- és Földgázbányászati Vállalatnál helyezkedett el, s közben levelező tagozaton elvégezte a Pécsi Janus Pannonius Tudomány Egyetem Jogtudományi Karát. A diploma megszerzése után jogtanácsosként dolgozott. Munkája azóta is az olajiparhoz és a városhoz kötödik. Az 1998-es önkormányzati választáson az MSZP listájáról - másodszor - került be a város képviselőtestületébe, ahol a Gazdasági és Városüzemeltetési Bizottság elnökeként, Ügyrendi és Jogi bizottság tagjaként tevékenykedett. 2010-ben országgyűlési képviselőjelölt volt Nagykanizsán, majd az őszi önkormányzati választásokat követően listáról bekerült Nagykanizsa Megyei Jogú Város képviselő-testületébe.2011. november 11. óta az MSZP Zala Megyei Területi Szövetségének Elnöke.

Fodor Csaba

Kapcsolat

Cím 8900 Zalaegerszeg, Ady E. u. 29.
E-mail cím zala@mszp.hu

 


Kapcsolódó cikkek, videók

Tóbiás: példa nélküli, hogy egy jegybankelnök kirabolja a saját bankját

Tóbiás: példa nélküli, hogy egy jegybankelnök kirabolja a saját bankját
Nem volt példa arra az elmúlt negyedszázadban, hogy egy jegybankelnök kirabolja a saját bankját, úgy viselkedjen, mintha az övé lenne az ott lévő pénz - jelentette ki a Magyar Szocialista Párt elnöke hétfőn Nagykanizsán tartott sajtótájékoztatóján.
2016-05-09 21:36 MTI/zaol.hu

Fizetésemelést követel az MSZP az elvándorlás megállításáért

Fizetésemelést követel az MSZP az elvándorlás megállításáért
Az MSZP fizetésemelést követel, mert meggyőződése, hogy az elvándorlást és a pályaelhagyást legfőképpen a közszférában dolgozók alacsony fizetése okozza - jelentette ki a párt elnöke szombaton Nagykanizsán, sajtótájékoztatón.
2015-12-19 18:41 MTI

A felzárkózás stratégiáját a fizetésemelés köré kell szervezni

A felzárkózás stratégiáját a fizetésemelés köré kell szervezni
Míg az Európai Uniótól leszakad Magyarország, addig az egyre nagyobb jövedelemkülönbségek és a versenyképesség hiánya miatt az emberek hétköznapjai élhetetlenné vállnak – jelentette ki Tóbiás József, az MSZP elnöke csütörtökön, Kaposváron, a párt harmadik kongresszusi előkészítő értekezletén.
2015-11-05 21:31 mszp.hu

Magyarország mai állapotát méri fel az MSZP a falujárással

Magyarország mai állapotát méri fel az MSZP a falujárással

A most indult falujárással Magyarország mai állapotát kívánja felmérni a MSZP, amelynek tagjai arról is beszélnek a meglátogatott településeken, hogy a párt milyen Magyarországot képzel el holnap - közölte a párt elnöke csütörtökön a Zala megyei Surdon.
 

2013-01-31 14:36 MTI/mszp.hu