Kiss Ferenc

Elnök - MSZP Zalaegerszeg Városi Szervezete
Önkormányzati képviselő, Zalaegerszeg

Életrajz

Felsőrajkon született 1950 szeptember 6-án. Nős, két felnőtt fiú édesapja és büszke nagypapa.
A pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem humán szervező szakán szerzett diplomát. Az MSZP alapító tagja. A 1994-98 közötti időszakban és 2002-től újra a zalaegerszegi városi szervezet elnöke. Az Országos Választmány tagjaként tevékenykedett 1994 és 1998 között, majd 1998-tól az MSZP Zala megyei sporttagozatának vezetője. 1994-től 2010-ig a zalaegerszegi 3. számú önkormányzati választókörzet egyéni képviselője. 1994-től 2002-ig vezette a városi Sportbizottságot, majd 2002-től a Szociális- Lakás és Egészségügyi Bizottság elnöke. A legutóbbi önkormányzati választás óta az MSZP zalaegerszegi önkormányzati képviselőcsoportjának frakcióvezetője.
Jelenleg munkahelyén a Zala Volán Rt.-nél, mint főosztályvezető dolgozik. 1990-től tagja a Közlekedéstudományi Egyesületnek, ahol mint az oktatási terület megyei koordinátora tevékenykedik. Ugyancsak 90-től szerepek az OKJ-s vizsgaelnöki névjegyzékben és 1996-tól a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara felkérésére szakmai vizsgabizottsági tag. 1994- és 2000 között a JPTE kihelyezett tagozatának előadója. 2000 óta, mint elnökhelyettes vesz részt a Zala Volán TE női kosárlabda csapatának munkájában. 1994-től folyamatosan az Ola Városrész Települési Önkormányzatának vezetője, és tagja a településrészi polgárőr egyesületnek is. 2014. június 20-tól az MSZP Zalaegerszeg Városi Szervezetének az elnöke.

Kiss Ferenc

Cím 8900 Zalaegerszeg, Ady E. u. 29.
E-mail cím zalaegerszeg@mszp.hu