Major Gábor

Alelnök - MSZP Zalaegerszeg Városi Szervezete
Külső bizottsági tag, Zalaegerszeg

Életrajz

1973. január 5-én született, Zalaegerszegen. Nős, egy kisfiú és egy kislány édesapja. Zalaegerszegen nőtt fel, itt járt iskolába, itt dolgozik és jelenleg is itt él a családjával. Volt Petőfis, majd Ságváris. Dolgozott a határőrségen, a „kanizsai sörösöknél”, a közszférában, de jelenleg a családi vállalkozás ügyvezetője. Volt munkavállaló és lett munkaadó. Tudja mit jelent multinál, közszférában vagy a versenyszférában dolgozni. Gyermekkora óta versenyszerűen sportol. Jelenleg a Ságodi LSC kapuját védi, és kapusedzősködik a ZTE utánpótlásánál. Szabadideje nagy részét a gyermekeivel tölti, és ha teheti a hegyeket vagy a vadvizeket járja. Szereti Zalaegerszeget, ezer szállal kötődik a városhoz, látta fejlődni és látja vegetálni. Azért fog dolgozni, hogy a város ne a múlt, hanem a jövő városa legyen. Kuratóriumi tagja a Gyermekeink Jövőjéért Alapítványnak, elnöki tanácsadó a Zala Megyei Labdarúgó Szövetségnél. 2007-ben az MSZP Zalaegerszeg Városi Szervezetének alelnöke volt, majd 2010-től az MSZP Zalaegerszegi  Szervezetének elnöke.  2010-2012-ig az MSZP Zala Megyei Szervezetének az alelnöke. 2010-ben egyéni országgyűlési képviselőjelölt, polgármesterjelölt és önkormányzati képviselőjelölt volt. 2010. októbere óta önkormányzati képviselő Zalaegerszegen. 2014 június 20-tól az MSZP Zalaegerszeg Városi Szervezet alelnöke.

Major Gábor

Cím 8900 Zalaegerszeg, Ady E. u. 29