Molnár István

Tisztségek

Ifjúsági Tagozat megyei elnöke (Komárom-Esztergom megye)
Megyei elnökségi tag (Komárom-Esztergom megye)
Elnökségi tag (Oroszlányi Szervezet)
MSZP Választmány tagja

Életrajz

1986-ban születtem Székesfehérváron. Párommal 2009 óta élek Oroszlányban, 2013-ban született fiúgyermekünk, Molnár Gergő István.

Gyermekkoromat egy Fejér megyei faluban, Nagylókon töltöttem. Érettségit 2005-ben a veszprémi Lovassy László Gimnáziumban szereztem, az Arany János Tehetséggondozó program első évfolyamában. A középiskola után tanulmányaimat a győri Széchenyi István Egyetemen folytattam, ahol 2010-ben Gépészmérnök BSc, Járműgépész diplomát szereztem. Tanulmányaimat pedagógiai területen folytattam tovább, 2011-ben Mérnöktanár MA- Gépészmérnök abszolutóriumot szereztem.

Egyetemi tanulmányaim alatt alapító tagja voltam a Szenergy Team-nek, és a Shell Eco-marathon nemzetközi verseny történelmében az elsőt magyar csapatként a napelemes kategória különdíjával tértünk haza. A csapatban a villamos hajtás- és napelemes töltőrendszer kidolgozásában tevékenykedtem, BSc-s diplomamunkám is ebben a témában született. Gépészmérnök diplomám megszerzése előtt fél évvel már az oroszlányi Eötvös Loránd Szakközép- és Szakiskolában dolgoztam, ahol műszaki elméleti tárgyakat oktattam. Jelenleg is műszaki pedagógusként dolgozom.

A közösségi munkámért 2010-ben Pro Auditoribus kitüntető oklevelet kaptam Győr megyei jogú városától, valamint a győri Széchenyi István Egyetem Hallgatói Önkormányzatától.

Nyelvismeret:

Német középfokú szóbeli nyelvvizsga