Völgyi Lajos

Elnök - MSZP Siófoki Szervezete
Önkormányzati képviselő, Siófok

Életrajz

Kaposváron született, 1975 óta él Siófokon. Nős, felesége pedagógus, gyermekük nincs. Legmagasabb iskolai végzettsége: okleveles közgazda, melyet a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetemen szerzett 1986-ban. Felsőfokú Szállítmányozói Szaktanfolyammal is rendelkezik 1990 óta. Jelenleg az általa alapított Interfuvar Kft. ügyvezetője és résztulajdonosa.

Az MSZP Siófoki szervezetének elnöke 2003-tól, valamint a párt Somogy Megyei Területi Szövetsége elnökségi tagja.

Tagja a Fuvarozó Vállalkozók Országos Szövetsége belföldi árufuvarozói szakága országos elnökségének, továbbá a Balatoni Fejlesztési Tanácsnak is, ahol a Dél-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanácsot képviseli. Kurátor a Somogy Megyei Vállalkozói Központ és a Lions Klub Siófoki Szervezete Kuratóriumában.

2002 óta egyéni képviselő Siófok város Képviselőtestületében, itt a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság elnökhelyettese, továbbá a Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság tagja. Szintén 2002 óta tagja Somogy megye Közgyűlése Pénzügyi Bizottságának. Jelenleg önkormányzati képviselő Siófokon, és az  MSZP Siófoki Szervezetének az elnöke.

Völgyi Lajos

Cím 8600 Siófok, Zsilip sor 1.
E-mail cím lajos.volgyi@mszp.hu