Kategória:

a kormányváltók 8 pontja

Ez a kérdés, válasszatok!

Nem maradtak titkok, nincsenek meglepetések. A kormányváltó szövetségnek van kidolgozott programja, a Fidesznek nincs. Mi nyolc pontban foglaltuk össze, mit szeretnénk mindenképpen megváltoztatni, Orbán Viktornak egyetlen programpontja van, az, hogy mindent ugyanígy csinálhasson tovább.

Piliscsaba kész a kormányváltásra

„Az ott az Attila, nem láttad?” – szólt oda egy néni a mellette állónak, amikor a kormányváltó szövetség miniszterelnök-jelöltje Piliscsaba központjába érve ellépett mellettük. Mesterházy Attila útja ezúttal az Oázis kávézóba vezetett, ahol házi sütivel várták.

A fideszes kétharmad zsarnokságáról

Mesterházy Attila kedden, Szegeden, a Tisza Szállóban rendezett lakossági fórumon is elmondta, vitára hívja ki Orbán Viktort. Véleménye szerint, erre a parlamenti diktatúra, a fideszes kétharmad által megvalósított zsarnokság miatt van nagy szükség. Ezen a vitán Orbánnak beszélni kellene arról is, hogyan élt vissza kormánya ezzel a kétharmaddal, számtalan esetben szembemenve a népakarattal - jelentette ki.

Oldalak