Munkás és Érdekképviseleti Tagozat

Cím 1073 Budapest, Erzsébet körút 40-42. fsz. I-1.
Telefonszám 1/459-7100
E-mail cím munkastagozat@mszp.hu

Vezetőség

Andó Miklós

Kelemen Béla

Szabadkai János

Kapcsolódó cikkek, videók

Hová lesznek a Magyar munkahelyek? (avagy munkahelymegtartás Fidesz módra)

A kormány a választások előtt is a munkahelyek megszüntetésén dolgozik. Nem értékelhető másként az a kormányzati törekvés, mellyel ez év januárjától folyamatosan felszámolják azokat az ügynökségeket és közreműködő szervezeteket, amelyek az elmúlt években azért dolgoztak, hogy Magyarország sikeres legyen az  uniós pénzek elköltésében.

2014-03-20 16:33 mszp.hu

Szolidaritás az EVM dolgozóival

Az MSZP Munkaügyi és Foglalkoztatáspolitikai Tagozata, valamint az MSZP Munkás és Érdekképviseleti Tagozata szolidaritását fejezi ki az EVM Háztartásvegyipari és Kozmetikai Zrt. munkavállalóival, akik munkahelyükért és tisztes megélhetésükért küzdenek.

2014-02-05 16:21 mszp.hu

BKV autóbuszvezetői bajban!

Az MSZP Országos Munkás és Érdekképviseleti Tagozata nem hagyhatja szó nélkül, hogy 500 autóbuszvezető állása szűnhet meg 2013. május elsejétől. Nem fogadható el, hogy a kormány munkavállalók százainak egzisztenciáját ismételten veszélyezteti.

2013-01-07 14:38

Kinek az érdekét képviseli a kormány?

Megdöbbenéssel vettük tudomásul, hogy gazdasági okokra való hivatkozással megszünteti tevékenységét a Ro-La. Fájdalmas, de a piacgazdaság így működik. Aki veszteséges az elvész és helyette jön más. De nem jön! A Ro-La esetében is hasonlót vélünk felfedezni, mint Malévénál.

2012-12-28 13:15

Milliárdokért vásárol vasakat a kormány

2012-12-05 12:26

A szabadságharc áldozatai

Az MSZP Országos Munkás és Érdekképviseleti Tagozata sajnálattal veszi tudomásul, hogy a francia tulajdonban lévő Bricostore áruházlánc a veszteségekre hivatkozva felszámolja magyarországi érdekeltségeit, bezárva ezzel 9 áruházát. Ezzel újabb ezer ember válik munkanélkülivé.

2012-11-19 08:48