Országos Képzési és Oktatási Bizottság

A bizottság feladata, hogy a párt politikusi utánpótlásának biztosítása érdekében, elsősorban a párt fiatal tagjai részére, folyamatosan képzési és oktatási programokat szervezzen, illetőleg lehetőségeket teremtsen. A helyi szervezetekkel és a területi szövetségekkel, valamint a párt társult ifjúsági szervezetével összehangolva gondoskodik a hallgatók kiválasztásáról, ösztöndíjak adományozásáról, a programokban részt vevő fiatalokkal való kapcsolattartásról. Összehangolja a helyi szervezetek és területi szövetségek hasonló tevékenységét, kapcsolatot épít ki a párt tagozataival és szellemi műhelyeivel, valamint oktatási és tudományos intézményekkel.

Országos Képzési és Oktatási Bizottság

Cím 1073 Budapest, Erzsébet körút 40-42. fsz. I-1.
Telefonszám 0640334455
E-mail cím kepzes@mszp.hu