mszp.hu | Belföld | Zugló zuglói összefogás | Önkormányzat
2017. április 12. 16:13

Illegális szeméthegyek Zuglóban

Zuglóban az egyik legsúlyosabb probléma az illegális hulladéklerakás, amit tovább nehezítenek a zavaros tulajdoni viszonyok, hiszen fővárosi, állami és önkormányzati kezelésű területek egyaránt megtalálhatóak a kerületben – jelentette ki Bitskey Bence önkormányzati képviselőjelöltünk szerdai sajtótájékoztatóján.
Az érintettek gyakran egymásra mutogatnak, a szemét pedig ott marad, míg a folyamat végén az önkormányzat saját költségén elszállítja azt – tette hozzá.
 
Bitskey Bence kijelentette: a város szívétől két kőhajításnyira ez megengedhetetlen, Zugló ennél többet érdemel!  Hozzátette: április 23-a után már egy Zuglóért tenni akaró baloldali frakció tagjaként mindent el fog követni azért, hogy a zuglóiak egy megtisztult környezetben élhessenek.

Szociális demokráciát!

Orbán Viktor 2010 után nemcsak felszámolta a liberális demokráciát, de 2014-ben az illiberális demokrácia korát is büszkén bejelentette. Azért tehette meg mindezt érdemi ellenállás nélkül, mert a 2010 előtti magyar köztársaság nem számíthatott az emberek érzelmi azonosulására és tömeges, aktív politikai támogatására.
2018-02-17 12:30