A Balaton mindannyiunké!

INGYENES SZABADSTRANDOT!

A Balaton-parti fürdőzés minden magyar közös öröksége. A szabadstrandok elvételére tett kísérlet merénylet a magyar nyár ellen, ezért követeljük, hogy a Fidesz-közeli cégháló ne tudja megszerezni és fizetőssé alakítani a balatoni szabadstrandokat!

A VITORLÁSKIKÖTŐK MARADJANAK KÖZTULAJDONBAN!

A balatoni vitorláskikötő az a bevételi forrás, amely megalapozza a balatoni hajózás, szállítás és kompok működését. A Fidesz-közeli cégháló meg akarja szerezni a vitorláskikötőket, ami a balatoni hajózás összeomlásához vezetne. Követeljük, hogy a vitorláskikötő-hálózat maradjon köztulajdonban, az állam pedig ne lerombolja, hanem fejlessze a balatoni hajózást!

NE ÉPÍTSÉK TÚL A BALATON-PARTOT!

A Balaton tiszta, zöld környezete Magyarország egyik kincse. A Balaton-part túlépítése Fidesz-közeli cégérdekek mentén rombolná a környezetet, szennyezné a Balatont, veszélyeztetné a viharelőrejelzést, ezzel emberek életét kockáztatva! Követeljük, hogy az állam akadályozza meg a Balaton-part túlépítését!

Ha egyetértesz velünk, aláírásoddal támogasd a Balaton megőrzését és fejlesztését. Mert a Balaton mindenkié!


A Balaton mindannyiunké!


Támogatod? Írd alá!
Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Adatkezelési hozzájárulás: Hozzájárulok ahhoz, hogy a fenti űrlapon megadott személyes adataimat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvény („Info törvény”, 2011. évi CXII.) valamint a 2016. április 27-i (EU) 2016/679 európai parlamenti és tanácsi rendelet („GDPR rendelet”) előírásai szerint a Magyar Szocialista Párt (1114 Budapest Villányi út 11-13.) kezelje. Telefonon vagy levélben, lakcímem, elektronikus levélcímem vagy telefonszámom felhasználásával információcsere céljából kapcsolatot tartson mindaddig, amíg e hozzájárulásomat vissza nem vonom. A fenti postacímen, vagy az adatvé[email protected] email címen, vagy a 06-1-222-6797 telefonszámon kérhetem adataim változtatását vagy törlését. Ha az adatkezelés jogszerűségét kifogásolom, panaszt emelhetek személyes adataim kezelése ellen, valamint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, vagy bírósághoz fordulhatok. (NAIH: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c, tel: +3613911400, fax: +3613911410, ugyfelszolgalat@naih.hu)