Adományozz

GYERE VELÜNK!Magyarországon mindenkinek jár a jó élet, a normális fizetés, a tisztességes boldogulás.

Nem csak úgy működhet az ország, ahogy ma: nem csak olyan kormányzás létezik, ahol kevesen ellopják sokak pénzét, hogy abból palotákat és sportautókat vegyenek maguknak és gyerekeiknek. A magyar jövőt erre nem lehet felépíteni.

Mi olyan országot ajánlunk, ahol az ember előbb van, mint az érdek, a jó élet előbb van, mint a hatalom.Ennek első és legfontosabb feladata, hogy eljussunk minden városba, minden faluba, hogy eljuttassuk minden magyarhoz: nem csak az állami propagandában látott hamis kép létezik.

Milliókat kell felszabadítanunk a hamis propaganda tudatbörtönéből, amit a saját adóforintjaikból építettek nekik. Ez pedig pénzbe kerül, rengeteg pénzbe. Ezért arra kérünk, ha módodban áll, támogasd törekvéseinket!
Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Adatkezelési hozzájárulás: Hozzájárulok ahhoz, hogy a fenti űrlapon megadott személyes adataimat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvény („Info törvény”, 2011. évi CXII.) valamint a 2016. április 27-i (EU) 2016/679 európai parlamenti és tanácsi rendelet („GDPR rendelet”) előírásai szerint a Magyar Szocialista Párt (1114 Budapest Villányi út 11-13.) kezelje. Telefonon vagy levélben, lakcímem, elektronikus levélcímem vagy telefonszámom felhasználásával információcsere céljából kapcsolatot tartson mindaddig, amíg e hozzájárulásomat vissza nem vonom. A fenti postacímen, vagy az adatvé[email protected] email címen, vagy a 06-1-222-6797 telefonszámon kérhetem adataim változtatását vagy törlését. Ha az adatkezelés jogszerűségét kifogásolom, panaszt emelhetek személyes adataim kezelése ellen, valamint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, vagy bírósághoz fordulhatok. (NAIH: 1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11, tel: +3613911400, fax: +3613911410, ugyfelszolgalat@naih.hu)