Adományozz

TÁMOGASD AZ ELŐVÁLASZTÁST!Az Előválasztás 2021 Magyarország talán idei legnagyobb demokratikus projektje. Hat párt együtt, azaz a DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum, a Párbeszéd és mi, az MSZP úgy döntöttünk, hogy 2022-ben közösen indulunk a választáson, miniszterelnök-jelöltünket és országgyűlési képviselőjelöltjeinket pedig támogatóinkkal közösen választjuk ki egy hatalmas kísérlet keretében.

2021. szeptember 18-26. között minden változást akaró, a demokrácia helyreállítása mellett kiálló polgárt várunk az Előválasztáson, hogy közösen találjuk meg a 2022-es győzelemre legesélyesebb jelölteket!

Ez a folyamat azonban sok pénzbe kerül majd, ezért megvalósításához támogatóink anyagi segítségét is kérjük. Minden résztvevő párt nyitott egy külön számlát az előválasztás támogatására, az ide befizetett támogatásokat mind a hat párt az előválasztás lebonyolítására fordítja (nem saját kampányára). A támogatás utalással és bankkártyás fizetéssel lehetséges.


Bankkártyás fizetéssel


A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Kérjük támogatóinkat, adományozásuk során ne használjanak céges bankkártyát!
Bankkártya adatai pártunkhoz nem jutnak el!

Bővebb tájékoztatásért olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónkat

Segítenél? Számítunk rád!
Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.Átutalással


Kérjük, az utalás a lent felsorolt szabályok szerint történjen a törvényi megfelelhetőség végett.

Bank: OTP Bank
Kedvezményezett neve: MSZP Előválasztás
Számlaszám: 11784009-22235736-00000000
Közlemény: adományozó lakcíme, magyar állampolgár

Az utalás szabályai:

  • A Párttörvény értelmében adományozóinkat egyértelműen be kell tudni azonosítani, ezért kérjük pontosan töltsék ki a kötelező mezőket, valós személyes adatok megadásával! Az azonosíthatóság és a számviteli fegyelem betartása érdekében az adományozást követően az Önök egyes személyes adatait a jogszabályoknak megfelelő módon kezelni fogjuk. Adományokat magyar állampolgárságú, nagykorú magánszemélyektől tudunk elfogadni.
     
  • A párt jogi személytől, jogi személyiséggel nem rendelkező szervezettől vagyoni hozzájárulást nem fogadhat el.
     
  • Bankszámlára történő utalás esetén kérjük, hogy a megjegyzés rovatban tüntesse fel az alábbiakat: adomány, magyar állampolgár.
Az egy naptári év alatt egy személytől érkezett ötszázezer forint, vagy azt meghaladó összegű adomány vagy támogatás esetén a támogató nevét a párt köteles külön feltüntetni az éves gazdálkodásáról készített pénzügyi kimutatásában, amelyet minden év május 31-ig a Magyar Közlönyben kell közzé tennie.
Az ennél kisebb támogatások esetén a támogató személyét nem hozzuk nyilvánosságra, csak ha erről a támogató külön rendelkezik.

Adatkezelési hozzájárulás: Hozzájárulok ahhoz, hogy a fenti űrlapon megadott személyes adataimat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvény („Info törvény”, 2011. évi CXII.) valamint a 2016. április 27-i (EU) 2016/679 európai parlamenti és tanácsi rendelet („GDPR rendelet”) előírásai szerint a Magyar Szocialista Párt (1073 Budapest, Erzsébet körút 40-42. fsz. I-1.) kezelje. Telefonon vagy levélben, lakcímem, elektronikus levélcímem vagy telefonszámom felhasználásával információcsere céljából kapcsolatot tartson mindaddig, amíg e hozzájárulásomat vissza nem vonom. A fenti postacímen, vagy az adatvedelem@mszp.hu email címen, vagy a 06-1-222-6797 telefonszámon kérhetem adataim változtatását vagy törlését. Ha az adatkezelés jogszerűségét kifogásolom, panaszt emelhetek személyes adataim kezelése ellen, valamint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, vagy bírósághoz fordulhatok. (NAIH: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c, tel: +3613911400, fax: +3613911410, ugyfelszolgalat@naih.hu)