Címke: 2014-es választási győzelemZavar a választási rendszerben

Zavar a választási rendszerben

A választópolgárok átjelentkezésének nagy száma immár a választási informatikai rendszer működését is akadályozza. – Egy pécsi hiba miatt az egész országban pénteken  „vissza kellett tartani” a névjegyzékek zárást – jelentette be a Nemzeti Választási Iroda vezetője.

2014-04-05 16:29 mszp.hu

Kisfiúktól is retteg a Fidesz?

Kisfiúktól is retteg a Fidesz?

A Fidesz választási plakátjaira firkáló 13 éves kisfiút kergettek meg a Fidesz aktivistái Csornán. A Fidesz úgy tűnik, annyira retteg a választások elvesztésétől, hogy képes még egy kisfiúra is rákiabálni, majd megkergetni csak azért, mert plakátokra rajzol.

2014-04-05 13:44 mszp.hu

A tény szent, a vélemény szabad?

A tény szent, a vélemény szabad?

A Nemzeti Választási Irodától kapott hivatalos adatokból következtetéseket levonva választási csalás gyanújáról beszéltünk egy sajtótájékoztatón, ezért az Nemzeti Választási Bizottság elmarasztalt bennünket. Egy valóban demokratikus jogállamban komoly jelentőséget tulajdonítanánk ennek, ám ma e közlemény kibocsátásán túl nem foglalkozunk vele.

2014-04-05 12:47 mszp.hu

A legfontosabb feladat: mindenki figyeljen a szavazás lebonyolítására!

A legfontosabb feladat: mindenki figyeljen a szavazás lebonyolítására!

Most vasárnap minden szavazat számít. Arra kérünk minden választót, éljenek demokratikus jogaikkal, éljenek a választás lehetőségével holnap. Szóljanak bele sorsuk alakulásába!

2014-04-05 12:42 mszp.hu

Reakció a Fidesz közleményére

Reakció a Fidesz közleményére

Egy demokráciában nem a kormány választja meg az ellenzékét, hanem a nép. Még a felcsúti csapat sem mondhatja meg, hogy kivel akarja játszani a meccseket!

2014-03-16 17:33 mszp.hu

Listát állított az összefogás

Listát állított az összefogás

Hétfőn délután az összefogás pártjai átadták a Nemzeti Választási Irodának azokat dokumentumokat, amelyek alapján az MSZP, az Együtt, a DK, a PM és az MLP közös országos listát állított az április 6-i országgyűlési képviselőválasztásokra.

2014-02-24 18:23 mszp.hu

Javaslat a romáknak

Javaslat a romáknak

Az MSZP Roma Tagozata azt javasolja a cigányságnak, hogy hogy ne regisztrálják magukat a nemzetiségi választáshoz szükséges névsorba, ne ne adják ki személyes adataikat, mert félő, hogy visszaélnek ezekkel, így megfoszthatják őket a választás és a változtatás lehetőségétől.

2014-01-12 13:26

Na most akkor

Na most akkor

Elég volt az állandó ellenségkeresésből, abból, hogy nálunk a rezsit is csak háborúban lehet csökkenteni. Magyarország nyugalomra vágyik. Egymás felé kinyújtott kezekre, arra, hogy mosoly váltsa fel a mostani vicsorgást- írja a Mesterházy Attila.

2014-01-12 08:54 mesterhazy.hu

A baloldali kormányé a jövő

A baloldali kormányé a jövő

Botka László szerint a baloldali szavazók tiszteletre méltó, ám romantikus ábrándja, hogy ha a demokratikus ellenzék összefog, akkor nem marad el a siker. Ez azért sem igaz, mert a választásokig vélhetően hetente új szervezetek jelentik majd be, hogy jelöltjeiket elindítják 2014-ben.

2013-10-28 10:02 Népszava

Ez még csak a kezdet

Ez még csak a kezdet

Alaptörvényben akarja rögzíteni a rezsicsökkentést a Fidesz frakcióvezetője. Állítólag "éles vita" folyik erről a Fidesz-frakcióban. Ez magyarra fordítva annyit jelent: Orbán még nem döntött.

2013-09-29 12:38 mesterhazyattila.hu/
«12»