Címke: 2014-es választási győzelem"Senki sem érinthetetlen"

A kisebb baloldali pártok felelőssége, hogy komolyan mérlegeljék választási esélyeiket, és ha nem elérhető a parlamenti küszöb, el se kezdjék a hivatalos kampányt – derül ki a szocialista párt elnökének szavaiból. Mesterházy Attila szerint az MSZP első döntéseinek egyike biztosan az elszámoltatásról szól majd.

2013-09-22 13:09 Vasárnapi Hírek

A jövő öt pillére

A jövő öt pillére

A kampány tétje nem a pártok boldogulása. A választási csata arról szól, hogy mi történik az emberekkel. A szocialisták a jobb élet reményét és valódi esélyét kínálják a választóknak. A mai megfélemlített, megalázott, meglopott ország helyett élhető, biztonságos, igazságos országot teremtünk. Ezért akarunk és ezért fogunk nyerni.

2013-09-22 09:57 mesterhazyattila.hu/

A kormány becsapta a pedagógusokat

A kormány becsapta a pedagógusokat

A nyegleség, a lekezelő stílus, a bárdolatlan modor mit sem változott a kormányzat háza táján. A KLIK igájába hajtott pedagógusokat becsapják, leckéztetik, megalázzák.
 

2013-07-14 10:02 mesterhazyattila.hu/

Nem fenntartható 2014 után a Fidesz rendszere

Nem fenntartható 2014 után a Fidesz rendszere

Van olyan menetrend, amelyet elfogadva versenyben dőlhet el, hogy ki lesz a jelenlegi kormánnyal szembenálló többség közös jelöltje - mondja Tóbiás József. Az MSZP frakcióigazgatója szerint egészséges demokráciában nincs azzal baj, ha többen versengenek a posztért.

2013-06-09 09:45 Népszava

Felkészült az MSZP a fideszes trükkökre

Felkészült az MSZP a fideszes trükkökre

Bár az időközi választási eredményekből Molnár Zsolt szerint csak nagyon korlátozottan lehet az országos trendekre következtetni, az MSZP közelmúltban megalakult választás-előkészítő munkacsoportja támogatja a helyi kampányokat. Részben azért, mert a településeken több új választási technikát próbálhatnak ki, emellett a Fidesz taktikáját is megismerhetik.

2013-04-12 11:25 Népszava

Az MSZP vezet Komárom-Esztergom megyében

Az MSZP vezet Komárom-Esztergom megyében

Komárom-Esztergom megyében választási győzelemre készül az MSZP az országgyűlési és önkormányzati választásokon, mert a párt mérései szerint átvették a vezetést és megelőzték a Fideszt - mondta az MSZP elnöke hétfőn Oroszlányban, a lakossági fóruma előtt tartott sajtótájékoztatón.

2013-01-14 20:02 MTI/mszp.hu

Magyar és európai

Magyar és európai

A demokráciát lábbal tipró Fidesz-kormány megbukott, lábbal viszont biztosan leváltható. Mesterházy Attila írása a héten.

2012-11-18 08:22
«12»