Címke: 888.huGyalázat, hogy a kormány ismét hirdet a mocskolódó 888.hu portálon!

Gyalázat, hogy a kormány ismét hirdet a mocskolódó 888.hu portálon!
Az MSZP továbbra is bojkottra szólít fel a gyermeket és édesanyát mocskoló 888.hu portál ellen, amelyen gyalázatos módon ismét megjelentek a kormányzati hirdetések! Felszólítunk minden politikai és közéleti szereplőt – politikusokat, művészeket, sportolókat – és minden jóérzésű embert, hogy ne olvassák ezt a portált és ne nyilatkozzanak neki!
2016-02-10 14:09 mszp.hu

Mocsok vagy tisztesség? - Válaszút előtt a fideszes alapítvány

Mocsok vagy tisztesség? - Válaszút előtt a fideszes alapítvány
A Századvég Alapítványnak meg kell válnia G. Fodor Gábortól és Keresztesi Pétertől, ha nem akarják, hogy a 888.hu portálon megjelent mocskolódó írás szégyenfoltja rajtuk maradjon – jelentette ki Lukács Zoltán, az MSZP alelnöke és frakcióvezető helyettese a Századvég székháza előtt tartott vasárnapi sajtótájékoztatóján. A politikus nyílt levéllel fordult Lánczi Andráshoz, az alapítvány vezető kuratórium elnökéhez, amelyben azt írta: ha a Századvég nem válik meg G. Fodortól és Keresztesitől, azzal vállalja a két ember tetteit és a 888.hu szintjére süllyed.
2016-01-31 13:13 mszp.hu

Lukács: Takarítsák el a mocskot és zárják el a közpénzcsapot a 888.hu-nál

Lukács: Takarítsák el a mocskot és zárják el a közpénzcsapot a 888.hu-nál
A 888.hu egy hétvégi cikkel egy olyan határt lépett át, amit nem lehet szó nélkül hagyni. Egy politikus ellen irányuló lejáratásban sem a családját, sőt, még a kiskorú gyermekét sem kímélték – jelentette ki Lukács Zoltán.
2016-01-25 16:42 mszp.hu