Címke: állásfoglalásÁllásfoglalás az elmúlt időszak politikai értékeléséről és a következő időszak irányvonalára szóló javaslatról

Állásfoglalás az elmúlt időszak politikai értékeléséről  és a következő időszak irányvonalára szóló javaslatról
Egy korrupt politikai csoport elfoglalta Magyarországot. Ők az állam erőforrásait felhasználva, az emberek jelentős részének közönyét kihasználva olyan hatalomkoncentrációt hajtottak végre az elmúlt években, amilyet a rendszerváltás óta az EU közép-kelet-európai tagállamai közül egyetlen országban sem tapasztalhatott senki. Növekszik a gazdasági és a politikai kiszolgáltatottság, egyre jobban elszigetelődünk az EU-ban, tovább romlik az ország versenyképessége, az emberek életszínvonala. Nincs tekintélyünk sem Európában, sem pedig a világban. A jelenlegi hatalom nem az emberek valódi problémáival foglalkozik, emiatt fiatalok és középkorúak tömegei hagyják el az országot a biztosabb megélhetés reményében.
2016-05-22 22:07 mszp.hu

Az MSZP Országos Elnökségének állásfoglalása

Az MSZP Országos Elnökségének állásfoglalása

Az MSZP Országos Elnöksége elhatárolódik Szanyi Tibor ostoba, meggondolatlan, erkölcsileg vállalhatatlan cselekedeteitől, amelyek súlyos károkat okoztak a párt politikai közösségének.

2014-10-15 18:12 mszp.hu