Címke: BajaXX. Nagy Attila Középiskolás Szavalóverseny, Bács-Kiskun megye, Baja

XX. Nagy Attila Középiskolás Szavalóverseny, Bács-Kiskun megye, Baja
Bács-Kiskun megye középiskoláiból érkeztek diákok, hogy részt vegyenek a XX. Nagy Attila Középiskolás Szavalóverseny Baján megrendezett megyei fordulóján.
2016-02-25 10:28 mszp.hu

Szabad sajtót! Szabad választásokat!

Szabad sajtót! Szabad választásokat!

Baján a közösségi sajtó az önkormányzat cége kiadásában jelenik meg. A TV, a rádió, az önkormányzati lap, az önkormányzathoz köthető internetes oldalak, profilok, honlapok mind az önkormányzat cégének felügyelete és közvetlen irányítása alatt vannak. Kétségtelen, hogy ez a helyzet azt eredményezi, hogy az önkormányzati tájékoztatás kontroll mentesen egyoldalúan, egy politikai szervezet álláspontját tükrözi, a választási kampány időszakában is. A civil akció a képeken látható formában is megalapozott, tényszerű, jogos.

2014-10-11 22:02 MSZP Baja Facebook-oldal

Király György közleménye

Király György közleménye

A mai napon az MSZP elnökének kérésére tájékoztattam őt és munkatársait a bajai választási csalásokkal összefüggésben nyilvánosságra került videofelvétel kapcsán a személyemet érintő információkról, vádakról.

2013-10-22 12:34

Büntetőfeljelentés választási csalás gyanúja miatt

Büntetőfeljelentés választási csalás gyanúja miatt

Harangozó Tamás, az MSZP frakcióvezető-helyettese és Legény Zsolt, az MSZP Demokrácia Központjának vezetője büntetőfeljelentést tett a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságon ismeretlen tettes ellen "választás, a népszavazás, a népi kezdeményezés és az európai polgári kezdeményezés rendje elleni bűncselekmény" gyanúja miatt.

2013-10-16 08:37

Baja után, 2014 tavasza előtt

Baja után, 2014 tavasza előtt
2013-10-14 17:28

Jogerős: a Fidesz másodszor is csalt Baján

Jogerős: a Fidesz másodszor is csalt Baján

A Bács-Kiskun Megyei Területi Választási Bizottság a tegnapi ülésén jogerősen kimondta, hogy a Fidesz ismét jogsértő módon próbálta befolyásolni a bajai időközi választás eredményét.

2013-10-11 14:14

Baja újratöltve

Baja újratöltve
2013-09-30 16:41

Baja: csalt a Fidesz és csalás nélkül esélye sem lett volna

Baja: csalt a Fidesz és csalás nélkül esélye sem lett volna

Fontos mérföldkő a mai nap. A bíróság megalapozottnak találta az MSZP, a DK és az Együtt-PM Szövetség panaszát: a bajai időközi választáson valóban olyan szabálytalanságok történtek, amelyek döntően befolyásolhatták a választás kimenetelét.

2013-09-28 20:17

Az MSZP feljelenti a Fideszt

Az MSZP feljelenti a Fideszt

Nyakó István szerdán a bajai választási csalás ügyében tartott sajtótájékoztatóján azt mondta, Farkas Flórián az Országos Roma Önkormányzat vezetőjeként elárulta a népét, mert egy olyan kormányt támogat és szolgál ki, amely pénzt vett el a legszegényebbektől.

2013-09-26 15:40

A Választási Monitoring Bizottság közleménye

A Választási Monitoring Bizottság közleménye

Az idén tavasszal megalakult Választási Monitoring Bizottság az alábbi állásfoglalást tette közzé a bajai időközi választásokkal kapcsolatban.

Mint emlékezetes, a pártoktól független szakértőkből álló testület célja az, hogy szakmai ajánlásaival segítse a mindenkori kormány munkáját, és tevékenységével megakadályozza a választási csalásokat. Ebben a céljában a VMB-t egységesen támogatja a DK, az MSZP és az Együtt-PM Szövetség.

2013-09-26 12:31
«12»