Címke: BékéscsabaTeljes ár, hiányos szolgáltatás

Teljes ár, hiányos szolgáltatás
Már meg sem lepődünk azon, hogy újra elromlott az Árpád Fürdőben a szivattyú, ezért két gyógyvizes medence is üresen áll. Az MSZP Békéscsabai Szervezetének több kérdése is van a témában, de az első és legfontosabb az, hogy a fürdő üzemeltetője miért kéri el a belépőjegyekkel a teljes szolgáltatás árát, amikor tulajdonképpen jelenleg éppen az nem működik, amiért télen oda járnak az emberek.
2017-02-20 14:03 mszp.hu

ÉRDEKÉRVÉNYESÍTÉS?

ÉRDEKÉRVÉNYESÍTÉS?
Évről évre apadnak a települések költségvetési forrásai, amit Békéscsaba is megérez. A pénzügyi hiány csökkentésére több lehetőség áll az önkormányzatok rendelkezésére.
2016-01-22 21:14 mszp.hu

Békéscsabán nem könnyű közlekedni

Békéscsabán nem könnyű közlekedni
A közösségi közlekedésben, az autós, kerékpáros és gyalogos közlekedésben is találunk nehézségeket, megoldásra váró feladatokat. Ezt abból is látjuk, hogy folyamatosan kapjuk a közlekedési problémákkal kapcsolatos lakossági jelzéseket és lehetséges megoldási javaslatokat.
2016-01-07 15:12 mszp.hu

Lopásalapú kormányzás vidéken: 167 millió ment egy családi kasszába a békési szociális intézményekből

Lopásalapú kormányzás vidéken: 167 millió ment egy családi kasszába a békési szociális intézményekből
Vasárnapi sajtótájékoztatóján Tóth Bertalan, frakcióvezető-helyettes a Fidesz lopásalapú kormányzásra és annak visszásságaira hívta fel a figyelmet.
2015-12-06 13:13 mszp.hu

Közlemény

Közlemény

A tegnapi közgyűlésen több programot és koncepciót fogadtunk el. Ezek hatásaként több forrás érkezhet Békéscsabára és a megvalósult fejlesztések később fontos részét képezhetik a városunk mindennapi életének.

2015-01-30 14:08 mszp.hu

Kezdeményezni fogunk a közgyűlésben

Kezdeményezni fogunk a közgyűlésben

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése a tegnapi alakuló ülésén az eskütételeken túl kialakította a működési és bizottsági struktúráját, megválasztotta Békéscsaba régi és új alpolgármestereit, valamint tanácsnokait és a polgármester ismertette a város jövőjéről szóló elképzeléseit is.

2014-10-28 18:23 mszp.hu

A Jobbik vonja vissza EP-listáját!

A Jobbik vonja vissza EP-listáját!

Az MSZP elnöke azt követeli, hogy a Jobbik vonja vissza az európai parlamenti választási listáját, mert szerinte a párt listavezetője folyamatosan arról beszél, hogy ki kell lépni az Európai Unióból.

2014-05-23 18:10 MTI/mszp.hu

Baloldali Európát akarunk!

Baloldali Európát akarunk!

Az európai parlamenti választás kiemelt témája a fiatalok boldogulásának kérdése. A probléma Békéscsabán újra aktuális, mert úgy látjuk, hogy a Szent István Egyetem gödöllői vezetése nem akar főiskolai képzést a békési megyeszékhelyen.

2014-05-13 13:00 mszp.hu

Főterünk van, főiskolánk nem lesz!

Főterünk van, főiskolánk nem lesz!

Nagyon nyugtalanító hírek keltek szárnyra múlt héten a Szent István Egyetem békéscsabai karával kapcsolatban.

2014-03-31 15:28 mszp.hu

Békéscsaba balra vált

Békéscsaba balra vált

Békés megye fővárosában az egykori mozgóképszínházból gründolt közéleti központ adott otthont a kormányváltó erők nagyrendezvényének. A filmvásznos politikai show Csabára is beköltöztette a változás szellemét.

2014-03-27 00:49 mszp.hu
«123»