Címke: Borsod-Abaúj-Zemplén megyeHazudik a Fidesz Magyarország állapotáról

Hazudik a Fidesz Magyarország állapotáról
Hazudik a Fidesz Magyarország állapotáról. Az Európai Bizottság nemrég közzétett országjelentése azt bizonyítja: Magyarország szinte minden tekintetben gyengül. A tények ugyanis azt mutatják, hogy 2013-hoz képest valamennyi magyar régió helyzete romlott. Sőt: Észak-Magyarország az egészségügyi ellátás minőségét tekintve Európában az utolsó előtti!
2017-07-04 15:00 mszp.hu

Állásfoglalás az elmúlt időszak politikai értékeléséről és a következő időszak irányvonalára szóló javaslatról

Állásfoglalás az elmúlt időszak politikai értékeléséről  és a következő időszak irányvonalára szóló javaslatról
Egy korrupt politikai csoport elfoglalta Magyarországot. Ők az állam erőforrásait felhasználva, az emberek jelentős részének közönyét kihasználva olyan hatalomkoncentrációt hajtottak végre az elmúlt években, amilyet a rendszerváltás óta az EU közép-kelet-európai tagállamai közül egyetlen országban sem tapasztalhatott senki. Növekszik a gazdasági és a politikai kiszolgáltatottság, egyre jobban elszigetelődünk az EU-ban, tovább romlik az ország versenyképessége, az emberek életszínvonala. Nincs tekintélyünk sem Európában, sem pedig a világban. A jelenlegi hatalom nem az emberek valódi problémáival foglalkozik, emiatt fiatalok és középkorúak tömegei hagyják el az országot a biztosabb megélhetés reményében.
2016-05-22 22:07 mszp.hu

Ismét dr. Varga László az MSZP megyei elnöke

Ismét dr. Varga László az MSZP megyei elnöke
Ismét dr. Varga László országgyűlési képviselőt választotta meg az MSZP Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnökévé a párt megyei tisztújító küldöttgyűlése május 22-én. A küldöttek egyhangúlag szavaztak bizalmat újra a tisztséget 2014 óta betöltő dr. Varga Lászlónak.
2016-05-22 16:44 mszp.hu

Jóval kevesebbet keresnek a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyében élők az országos átlagnál. S még a nyomor is nagyobb.

Jóval kevesebbet keresnek a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyében  élők az országos átlagnál. S még a nyomor is nagyobb.
Átlagosan 20 százalékkal keres kevesebbet az országos átlagnál egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyében munkát vállaló ember. Ha a két nagy ipari konszernben, a BorsodChemben és a TVK-ban dolgozókat nem számítjuk, akkor az is elmondható a megyéről, hogy itt az országhoz képest magasabb a minimálbérért, vagy az az alatti fizetésért dolgozók aránya.
2015-10-29 17:13 eszon.humszp.hu