Címke: brexit

Kunhalmi: Orbán digitális analfabéta

A kormány a Klik esetében egyszer már nekiment a falnak, és most arra készül, hogy az 59 kis Klikkel 59-szer tegye meg ugyanezt – jelentette ki Kunhalmi Ágnes. Az MSZP oktatáspolitikusa szerint a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ feldarabolása továbbra is koncentrációt és centralizációt jelent az oktatási rendszerben. A párt budapesti elnöke arról is beszélt, hogy az állami tankönyvellátó rendszer minden eleme azt bizonyítja, hogy Orbán Viktor digitális analfabéta
2016-06-19 14:31 MTI/mszp.hu

Világos választ várunk Orbán Viktortól!

Alig négy nap múlva új időszámítás kezdődik az Európai Unióban: a brit népszavazás eredményétől függetlenül egy másik korszakra ébredünk a voksolás másnapján. Egy progresszív európai demokrata számára nem kérdés, hogy Nagy-Britannia uniós tagságának megtartása az egyetlen lehetséges döntés a populista politikai érdekek miatt kierőszakolt referendumon. Való igaz, hogy az Európai Unió mélységi átalakításra érett, de külső hatalmi szándékok mentén, meggondolatlanul szétbontani történelmi bűn. A szövetei roncsolás nélkül ugyanis nem szétszálazhatóak.
2016-06-19 10:15 mszp.hu
«12»