Címke: családellenes politika

Az MSZP igazságos országot épít

Az MSZP minden olyan kormányzati intézkedést támogat, ami a Fidesz által kizsákmányolt emberek zsebében több pénzt hagy. Így az új családi adórendszert is, mivel a régi megbukott. Ám felhívjuk a figyelmet arra, hogy ez a rendszer is a csak jómódúakon segít, az igazán rászorulókon nem.

2013-07-26 15:30

Jön az újabb Orbán-csomag?

Elkerülhetetlenek a Fidesz-kormány újabb megszorító intézkedései. Mivel Orbán Viktor megint pénzeket talicskáz ki az állami kasszából, a költségvetési hiányt viszont tartani akarja, jönnek az ismételt kiigazítások. A magyar családoknak megint nehezebb lesz.

2013-07-15 13:10

Bukott politika, kevesebb gyerek

Beérett a Fidesz három éves kormányzása. Az Orbán-kormány gazdaságot padlóra küldő és társadalmat kiszipolyozó politikájának nyomán közel öt százalékkal született kevesebb gyermek, mint egy évvel korábban. A KSH adatainak magyarázata egyértelmű: egyre kevesebb fiatal pár vállal gyermeket ma hazánkban, mert képtelen lenne fenntartani a bővülő családot.

2013-05-23 12:44

Reagálás a Fidesz nyilatkozataira

Az MSZP-nek három év után pont félmillió oka van bírálni a kétharmad foglalkoztatáspolitikáját. Ennyien menekültek külföldre a munkanélküliség és az Orbán-kormány elől.

2013-05-15 17:08

Egy vak komondor?!

Egy fideszes országgyűlési képviselő a hírek szerint úgy megverte élettársát, hogy orrcsonttöréssel szállították kórházba. Az MSZP elvárja a Fidesztől, hogy azonnal szólítsa fel politikusát az igazmondásra. Amennyiben pedig bebizonyosodik, hogy a bántalmazást nem egy vak komondor, hanem Balogh József követte el, azt is elvárjuk, hogy a Fidesz szólítsa fel képviselő-polgármesterét a lemondásra.

2013-04-29 19:03

A kormány a családok zsebében turkál

Az Orbán-kormány hatalomra kerülése óta elvette azt a pénzt a családoktól, amelyet korábban a gyermekeikre és a kultúrára fordítottak.

2013-04-13 13:33 mti/mszp.hu

Már a meleg is luxus

Kilátástalanság és adóssághalmozás – ezt hozza a tél a magyar családoknak az Orbán-kormány eddigi tevékenysége és a Matolcsy-féle megszorító csomagok bevezetése után. A teljesen elhibázott gazdaságpolitika miatt csökkentek a reálbérek, megugrott a forintárfolyam, az élelmiszerárak és az infláció pedig ugrásszerűen emelkedik.

2012-11-03 08:07
«12»