Címke: DebrecenMolnár Gyula: megvédjük az ország uniós tagságát

Molnár Gyula: megvédjük az ország uniós tagságát
2004-ben bevittük az országot az Európai Unióba, 2016-ben mi védjük meg Magyarországot, hogy ne lehessen kivezetni az unióból - mondta Molnár Gyula, az MSZP elnöke csütörtökön Debrecen főterén, a párt nőszervezetének Szeretettel a gyűlölet ellen című rendezvényén.
2016-09-29 15:36 MTI/mszp.hu

Kósa Lajos tegye világossá érintettségét a Mengyi-ügyben!

Kósa Lajos tegye világossá érintettségét a Mengyi-ügyben!
Gurmai Zita, az MSZP országos elnökségi tagja Debrecenben ételosztással egybekötött sajtótájékoztatóján a Voldemort-ügyről kiemelte: Mengyi Roland továbbra sem tisztázta, valóban ötmillió forint korrupciós pénz volt abban a nejlonszatyorban, amelyet a nyomozók szeme láttára vett át.
2016-08-21 14:50 mszp.hu

Lehetetlen állapotok a MÁV-nál! Veszélyben vannak-e az utasok?

Lehetetlen állapotok a MÁV-nál! Veszélyben vannak-e az utasok?
Mára folyamatossá vált a létszámhiány a MÁV-nál, amelynek beláthatatlan következményei lehetnek, ha a kormány sürgősen nem avatkozik be. Az alacsony bérek, túlhajszolt munkavállalók jellemzik a magyar MÁV-ot is. A következő években tömegével vonulnak nyugdíjba, és az alacsony bérek miatt egyre nagyobb a pályaelhagyás ennél a szektornál is.
2016-07-29 12:16 mszp.hu

Kiskirályok Hajdú-Bihar megyében, avagy a Fidesz párttagkönyv birtokában minden lehetséges?

Kiskirályok Hajdú-Bihar megyében, avagy a Fidesz párttagkönyv birtokában minden lehetséges?
Huszka Imre, az MSZP Hajdú-Bihar megyei elnöke és Madarasi István, az MSZP Debrecen városi elnöke 2016. július 27-én sajtótájékoztatót tartott Debrecenben a Fidesz iroda előtt, ,,Kiskirályok Hajdú-Bihar megyében, avagy a Fidesz párttagkönyv birtokában minden lehetséges?" címmel.
2016-07-28 11:43 mszp.hu

Több tiszteletet a magyar embereknek!

Több tiszteletet a magyar embereknek!
Pósán László, a Fidesz Hajdú-Bihar megyei ügyeletes nagyot- és semmitmondó embere kedden sajtótájékoztatót tartott. A nagy melegben valószínűleg napszúrást kapott képviselő úr, ezért felebaráti szeretetből javasoljuk sürgősen kezeltesse magát. Szerényen kérjük - a gyógykezelés után -, Pósán László az általa kedden elmondott, Habony által összelapátolt zagyvaságok helyett tájékoztassa a megye közvéleményét arról, hogy mit tettek a Fidesz megyei országgyűlési képviselői a Quaestor-károsultak, az ESZOSZ által átvert, kisemmizett emberek érdekében? Örömmel vennénk, ha arra is válaszolna képviselő úr, kezdeményezi-e a Fidesz nevében, hogy párttársa, Tasó László hozza nyilvánosságra felesége vagyonnyilatkozatait is, adjon számot a választóinak a vagyonosodásáról, a tényleges vagyoni helyzetéről.
2016-07-13 13:20 mszp.hu

Vasárnapi ételosztás Debrecenben

Vasárnapi ételosztás Debrecenben
Az MSZP Hajdú-Bihar megyei 3.sz választókerület aktivistái, civil segítők 2016. június 26-án /vasárnap/ délelőtt egy tál meleg étellel várták a rászorulókat, a nehéz sorsú embereket, mindazokat, akik örülnek, ha hétvégén legalább kenyeret ehetnek. Már 10.00 óra után pár perccel több mint harmincan várták a Petőfi téren, hogy 11.00 órakor hozzá jussanak az ebédhez. A sor csak nőtt, sajnos mindig nagyon sokan vannak Debrecenben , akik számára hétvégén csak akkor jut meleg étel, ha a szegélyszervezetek, illetve minden hónap utolsó vasárnapján a szocialisták ételosztására elmennek.
2016-06-26 15:19 mszp.hu

Óriási a feszültség az emberekben

Óriási a feszültség az emberekben
Az MSZP Hajdú-Bihar megyei 3.sz választókerületének aktivistái a mai szombat délelőttöt Hajdúhadházon, a piacon töltötték. A héten gyűjtöttünk már Debrecenben, a Fényes udvari piacon illetve a debreceni Nagypiac előtt is. Mindhárom helyen szépen gyűltek az aláírások a lopásgátló népszavazáshoz. Sok-sok emberrel találkoztunk, sok véleményt meghallgattunk. Érzékeltük, hogy óriási a feszültség az emberekben, sajnos "mintha" kettészakadt volna az ország.Indulatok feszítik a Fidesz uralkodásának a veszteseit, de indulatok munkálkodnak azokban is, akik Orbán Viktortól mindent gondolkodás nélkül elfogadnak.
2016-06-18 17:28 mszp.hu

Debrecen kérje iskolái fenntartását!

Debrecen kérje iskolái fenntartását!
Madarasi István az MSZP Debrecen városi önkormányzati képviselőjének előterjesztése a város május 26-án esedékes közgyűlésének 34. napirendi pontjaként szerepel. Az előterjesztés arról szól, hogy a közgyűlés nyilvánítsa ki, hogy kéri iskoláinak fenntartói jogát.
2016-05-25 15:36 mszp.hu

Ha szombat, akkor aláírásgyűjtés a lopásgátló népszavazáshoz

Ha szombat, akkor aláírásgyűjtés a lopásgátló népszavazáshoz
Az MSZP Hajdú-Bihar megyei 3.sz. választókerület szocialistái, MSZP szimpatizánsai ma kora reggeltől Debrecenben, a Zsibi előtt, illetve Vámospércsen a piacon , gyűjtöttük közel húszan a támogató aláírásokat.
2016-05-21 15:36 mszp.hu

Kézfogással a gyűlölet ellen!

Kézfogással a gyűlölet ellen!
Csütörtökön, akkor még ismeretlen elkövetők náci jelképet festettek a Debreceni Nagytemplom falára.A Hajdú-Bihar megyei szocialisták aznap este közleményben ítélték el a Nagytemplom megszentségtelenítését.Hangsúlyozták, a szocialisták elítélnek minden olyan tettet, amely alkalmas a gyűlöletkeltésre, amely sérti a vallásos, hívő embereket és egy olyan korszakot idéz fel, amelyben ártatlan emberek millióit pusztították el a templom falára festett jelképet viselők.
2016-04-23 20:25 mszp.hu
«123456...»