Címke: díjátadásA Heves Megyei Rendészeti és Közbiztonsági Díj adományozása

A Heves Megyei Rendészeti és Közbiztonsági Díj adományozása
Úgy gondolom, nincs ember ma Magyarországon, aki ne értesült volna a migráns helyzetről valamilyen formában és nincs olyan ember, akinek ne lenne véleménye az üggyel kapcsolatban. Ez érezhetően megosztja a lakosságot. Viszont egyben, egyetért mindenki: a határra kivezényelt rendőrök rengeteget dolgoztak és a bérezésen kívül egyéb elismerésben is részesíteni kell őket.
2016-01-15 15:35 mszp.hu

Átadták a Nagy Attila-díjakat

Átadták a Nagy Attila-díjakat

Ebben az évben hárman kapták meg a kitüntetést: Márfai Péter, Patyi László és Szemkeő Péter.

2015-05-08 10:11 mszp.hu

Lendvai Ildikó német kitüntetést kap

Lendvai Ildikó német kitüntetést kap

A „Der Rote Bock” (a Vörös Bock) elnevezésű díjat veszi át május 15-én, csütörtökön este a németországi Gotha-ban Lendvai Ildikó, az MSZP volt elnöke és Katharina Focke német szociáldemokrata politikus.

2014-05-15 09:43 mszp.hu

Gondoly Jánosné megkapta a Nőtagozat Szegfű Oklevelét

Gondoly Jánosné megkapta a Nőtagozat Szegfű Oklevelét

Március 2-án Budapesten az Országos Nőtagozat által szervezett nőnapi ünnepségen vehette át Gondoly Jánosné Hajdú-Bihar megyei párttagunk hosszú évek lelkiismeretes munkája elismeréseként a Nőtagozat Szegfű Oklevelét. Munkáját köszönjük, kitüntetéséhez ezúton is gratulálunk!

2013-03-04 17:00

Elhanyagolta a nőket a kormány

Elhanyagolta a nőket a kormány

Az MSZP szerint a kormány az elmúlt években elhanyagolta a magyar nőket, a Fidesz-KDNP politikáját ugyanis a "háziasszonynak a konyhában a helye" felfogású "macsó cinizmus" uralja.

2013-03-02 12:59 MTI/mszp.hu