Címke: DorogÚj programot ajánlanak a dorogiaknak a szocialisták

Új programot ajánlanak a dorogiaknak a szocialisták

Nyilvántartásba vették az MSZP dorogi jelöltjeit, valamint a kompenzációs listájukat az október 12-ei önkormányzati választásra. Dorogon Winkfein Csaba a szocialisták polgármesterjelöltje, aki e mellett egyéni körzetben is indul. A képviselőjelöltek: Cserna János, Éberhardt Sándor, Svájczer Tibor, Király Erzsébet, Szigligeti Renáta és Nébel József Ferenc.

2014-09-11 13:20 mszp.hu

Winkfein Csaba a dorogi polgármesterjelölt

Winkfein Csaba a dorogi polgármesterjelölt

Az MSZP Dorog Térségi Szervezetének július 23-án tartott taggyűlésén, egyhangú szavazással megválasztották a 2014-es dorogi önkormányzati választás jelöltjeit. A polgármesterjelölt a dorogi szervezet elnöke, Winkfein Csaba lett.

2014-07-24 12:03 mszp.hu

Winkfein Csaba kapott bizalmat

Winkfein Csaba kapott bizalmat

Az MSZP július 19-én tartja országos tisztújító kongresszusát. Ennek megfelelően a helyi szervezetekben is folyamatos a megújulás. Komárom-Esztergom megyében legutóbb Dorogon választottak új vezetőséget. Winkfein Csaba lett az új elnök.

2014-06-27 16:01 mszp.hu

Elvisszük Brüsszelbe a dorogiak szavát is!

Elvisszük Brüsszelbe a dorogiak szavát is!

Az MSZP EP-képviselőjelöltjei, Gurmai Zita és Winkfein Csaba a Komárom-Esztergom megyei Dorogon tartottak lakossági fórumot, ahol többek között Magyarország nemzetközi elszigetelődéséről, és az ebből fakadó hátrányokról beszéltek. Az élénk beszélgetés folyamán szóba került a fiatalok elvándorlásának kérdése, az Ifjúsági garanciaprogram és az Európai Választások tétje.

2014-05-07 19:38 mszp.hu

Sok sikert kívánnak Mesterházynak

Sok sikert kívánnak Mesterházynak

„Mesterházy úr! Sok sikert kívánok, tiszta szívből!” – ezekkel a szavakkal tüntette ki a kormányváltó pártszövetség miniszterelnök-jelöltjét egy talpig munkásruhába öltözött szimpatizáns az Esztergom-megyei Dorog főterén. Persze a Fidesz által fizetett ellentüntetők sem maradtak otthon.

2014-03-19 23:00 mszp.hu

Élőlánccal tiltakoztak a dorogiak kórházuk államosítása ellen

Élőlánccal tiltakoztak a dorogiak kórházuk államosítása ellen
2012-04-21 09:13