Címke: egészségügyi ámokfutás

A kétsebességes egészségügy Orbán szégyene

Kormányzati luxuskórház válik a korábbi magánkórházból Telkiben. Az intézmény a Fidesz kétsebességes egészségügyének szimbóluma lesz: színvonalas kezelés csak a kormánytagoknak, vagy azoknak jár, akik ki tudják fizetni. A többségre, tehát a nyugdíjasokra, az egyszerű alkalmazottakra vagy a munkanélküliekre az egészségügyben is a lekezelés lázári elve marad érvényben: akinek nincs semmije, az annyit is ér.

2013-07-31 11:56

A kormány "kómában tartja" az egészségügyet

A kormány
2013-07-19 19:31

A betegek egészségével szórakozik Orbán

Teljesen elgurult a gyógyszere az egészségügy terén a Fidesz-kormányzatnak. Miközben a kórházak olyan adósságokkal rendelkeznek, ami már súlyosan veszélyezteti a betegellátást, addig a kormány egyetlen képviselője sem megy el az adósságrendezéssel foglalkozó tárgyalásra.

2013-06-28 11:26

Pénzt és életet!

Megszorítás megszorítás hátán. Most épp az egészségügyben. Varga Mihály Orbán Viktor parancsára hétmilliárdot akar lefaragni az egészségügyi kasszából. Ezzel a lépéssel Orbán teljesen padlóra küldi az egészségügyet.

2013-05-23 08:45

A kormány az egészségügyben is csak zűrzavart okozott

2013-04-18 14:07

Beutalási rend helyett beutalási káosz

Totális bukás az új beutalási rend, amit Pest megyében és a fővárosban kialakított a minisztérium. Az új rendszert a hivatali eljárási rend szerint a tiszti orvosi hivatalnak kellett megalkotnia, ám nincsenek kétségeink, hogy a Szócska Miklós által felügyelt egészségügyi államtitkárság szakmai
hozzá nem értése áll a katasztrofális eredmény mögött.

2013-02-06 14:41
«12»