Címke: egészségügyi ellátásMár fizetős az egészségügy Magyarországon

Már fizetős az egészségügy Magyarországon

Az egészségügyet nem lehet üzleti szempontok szerint működtetni - mondta Orbán Viktor Baján. Az egészségügy valóban nem üzlet, és nem szabad pénztől függővé tenni azt, hogy ki milyen ellátást kap, ha megbetegszik.

2014-09-16 16:47 mszp.hu

Összeomlás előtt áll az egészségügy

Összeomlás előtt áll az egészségügy
2013-09-14 11:44

Egészségtelen ügy

Egészségtelen ügy

Minden sikerpropaganda ellenére Magyarország pontosan látja, miként tette tönkre a Fidesz-kormány az egészségügyet. Nap, mint nap szembesülünk a zűrzavarral, bosszankodunk az Orbán okozta káosz miatt. A várólisták hosszúak, a rendelőkben a diagnosztikai vizsgálatoknál kígyózó sorok vannak. A kormányzati szervezetlenség és arrogancia sajnos kihat az orvosokra, ápolókra is.

2013-07-23 09:00

A Fidesz-kormány kivérezteti az egészségügyet

A Fidesz-kormány kivérezteti az egészségügyet

Az MSZP hónapok óta figyelmeztet, hogy az orvoshiány pillanatokon belül az egészségügyi rendszer teljes összeomlásához vezet. Most a kórházszövetség jelezte, "megdöbbenve vették tudomásul" azt a kormányhatározatot, amely végrehajtása szerintük, "az egészségügyben a szakellátás azonnali működésképtelenségét fogja előidézni".

2013-01-04 14:37

Egyenlő hozzáférést az egészségügyi ellátáshoz

Egyenlő hozzáférést az egészségügyi ellátáshoz

"A tagállamoknak és európai intézményeknek is fel kell ismerniük, hogy amíg nagy tömegek kirekesztődnek alapvető emberi és szociális jogaik gyakorlásából, addig nem beszélhetünk a méltányos demokrácia megvalósulásáról.

2012-11-13 17:30