Címke: együttműködésEllenzéki együttműködést most!

Ellenzéki együttműködést most!
A Fidesz harmadik kétharmada a korábbiaknál hatékonyabb együttműködést tesz szükségessé az ellenzék pártjai között. Ezért az ellenzék azzal tud segíteni a választóknak, hogy egyetlen jelöltet állít szembe a Fidesz helyi helytartójával szemben. Tehát a választók könnyedén meg tudják különböztetni a szavazataikra érdemtelen, nevenincs, kamupártok jelöltjeit. Így megy füstbe Orbán Viktor és a Fidesz mesterterve.
2018-05-11 11:50 mszp.hu

Botka László: Meg kell küzdeni

Botka László: Meg kell küzdeni
„A Fidesz minden eszközt bevet majd, hogy elhallgattassa, torzítsa a programunkat.” - Megvan az MSZP új miniszterelnök-jelöltje – Botka László tárgyal szövetségkötésről és jelöltekről a demokratikus ellenzék többi pártjával - Az előválasztásban nem hisz, az egységben igen: teljesen új baloldali politikát épít a szegedi polgármester - Nem a táborra fókuszál, egymillió embert ragadna el a bizonytalanoktól, a Fidesztől és a Jobbiktól - Az új baloldali politika logikájában, stílusában és tartalmában jelentősen eltér a 2010 előtti baloldali politikától.
2017-01-25 12:36 mszp.hu

Molnár Gyula: a Fidesz leváltható, az ország javítható

Molnár Gyula: a Fidesz leváltható, az ország javítható
Aki Orbán Viktort akarja legyőzni, annak be kell mennie az oroszlán barlangjába, tehát előtte meg kell vívnia az előválasztási csatát is. Ezzel is magyarázza az MSZP elnöke, miért tartja fontosnak az előválasztást. Ezt ott kell megtartani, ahol valóban lehet több jó jelölt - mondja Molnár Gyula, aki szerint most többen akarnak változást, mint akik szerint maradnia kell a Fidesznek. A demokratikus ellenzék dolga, hogy összehozza a változás híveit. A Jobbikkal viszont nem lát lehetőséget semmilyen együttműködésre.
2017-01-14 07:27 Népszava

Az országról kell beszélni!

Az országról kell beszélni!

Az MSZP betartotta a szavát. Ezt nem mindenki mondhatja el magáról. Vállaltuk, hogy miről szóljon, s miről ne szóljon október 23-a. Itt és csakis itt kezdődhet az együttműködés. Az MSZP mindig az országról, a jövőről, az alternatíváról beszél. Megnyugtathatok mindenkit: ezt fogjuk tenni ezután is.

2013-10-27 09:57 mesterhazyattila.hu/

Az MSZP és az Együtt-PM október 22-én írja alá az együttműködési megállapodást

Az MSZP és az Együtt-PM október 22-én írja alá az együttműködési megállapodást

Mesterházy Attila, az MSZP elnöke és Bajnai Gordon, az Együtt-PM Szövetség vezetője a hétvégén, Baján jelentette be, hogy a két szervezet közötti együttműködési megállapodás ünnepélyes aláírására október 22-én, Budapesten kerül sor.

2013-10-15 08:44

Megalakult a Nyugdíjasok Együttműködési Fóruma

Megalakult a Nyugdíjasok Együttműködési Fóruma

A héten 4 szervezet kezdeményezésére megalakult a Nyugdíjasok Együttműködési Fóruma. Az MSZP részéről a Villám József által vezetett Nyugdíjas Tagozat csatlakozott a szépkorúak érdekvédelmét a jövőben hatékonyabban képviselő szervezethez.

2013-09-29 14:15

Javaslatok

Javaslatok

...a Magyar Szocialista Párt és a Demokratikus Koalíció közötti lehetséges választási együttműködésre.

2013-09-10 12:55

Ebből így elég volt...

Ebből így elég volt...

Akárhogy is lesz, szeptemberben le kell zárni az Együtt-tel a választási együttműködéssel kapcsolatos tárgyalásokat, mert nem egymással, hanem Orbán Viktor leváltásával kell foglalkoznunk – nyilatkozta a Népszabadságnak Mesterházy Attila. Az MSZP elnöke közölte, ha az előválasztási javaslatukat az Együtt elutasítja, akkor azonnal megkezdik a tárgyalásokat a Demokratikus Koalícióval, a szociáldemokratákkal és a Liberálisokkal.

2013-08-26 09:35 nol.hu

Gúr: 'Kész lettem volna visszalépni'

Gúr: 'Kész lettem volna visszalépni'

Az MSZP alelnöke már korábban jelezte Mesterházynak: az ő miskolci indulásán nem múlhat a megegyezés. Az Együtt-PM más utat járna.
 

2013-08-25 11:44 eszon.hu

Simon: Erőforrás tekintetében az MSZP nem tudja felvenni a versenyt a Fidesszel

Simon: Erőforrás tekintetében az MSZP nem tudja felvenni a versenyt a Fidesszel

Az MSZP szerint ellenzéki együttműködésről lehet, személyi kérdésekről nem érdemes jelenleg tárgyalni - mondta Simon Gábor, az ellenzéki párt elnökhelyettese az InfoRádió Aréna című műsorában.
 

2013-01-23 10:20 InfoRádió
«12»