Címke: EP2014Ujhelyi: a nemzeti érdek gyakran nem egyezik az orbáni rezsim érdekeivel

Ujhelyi: a nemzeti érdek gyakran nem egyezik az orbáni rezsim érdekeivel

Az, aki kockáztatja az Európai Uniótól érkező források lehívását, az a magyar érdekek ellen vét, az a magyar nemzetet károsítja meg! - többek között erről is beszélt Ujhelyi István EP-képviselőjelölt szolnoki sajtótájékoztatóján.

2014-05-22 18:45 mszp.hu

Az európai baloldal munkahelyteremtést akar!

Az európai baloldal munkahelyteremtést akar!

Az európai jobboldal a megszorítások, a baloldal viszont a munkahelyteremtés mellett tette le a garast, az utóbbi pedig kedvezőbb Magyarország számára - mondta csütörtökön Sopronban, a helyi aktivistáknak tartott rendezvényt megelőző sajtótájékoztatón Mesterházy Attila, az MSZP elnöke.

2014-05-22 18:45 MTI/mszp.hu

A választás arról szól, tudunk-e élni a lehetőségekkel

A választás arról szól, tudunk-e élni a lehetőségekkel
2014-05-22 12:53

Ujhelyi visszahozná a külföldre települt fiatalokat

Ujhelyi visszahozná a külföldre települt fiatalokat

A külföldön dolgozó több százezer ember érdekeinek képviseletét ígéri az Európai Parlamentbe készülő szocialista Ujhelyi István. Hogy a probléma valós, a politikus Komárom-Esztergom megyei kampánykörútján is megmutatkozott. Arról is beszélt lapunknak, hogy a baloldalnak ott kell lennie az utcán, nem elégedhet meg azok véleményével, akik elmennek egy lakossági fórumra.

2014-05-22 09:34 nol.hu

Választási törvénytelenségek Óbudán

Választási törvénytelenségek Óbudán

Erőszakkal próbálták megakadályozni május 17-én az óbudai piac mellett kitelepülő MSZP-s aktivisták kampánytevékenységét a piac biztonsági őrei. A reggeli órákban egy törékeny alkatú hölgy szórólapokat osztott a piac melletti járdán. Aktivistánkat előbb szóban inzultálták, majd le is lökték a járdáról az úttestre, az általa osztott MSZP-s újságokat pedig kitépték a járókelők kezéből. A kiérkező rendőrök felszólították a biztonsági őröket, hogy hagyjanak fel jogsértő tevékenységükkel. A járda ugyanis közforgalomnak átadott magánterület, aktivistánk tehát jogszerűen kampányolt. A tettlegességről telefonnal rögzített videó is készült, ezt személyiségi jogi okokból nem közölhetjük, de a feljelentésünk mellé csatoltuk.

2014-05-22 09:05 mszp.hu

Munkahelyet minden fiatalnak!

Munkahelyet minden fiatalnak!

A huszonöt év alattiak teljes foglalkoztatását elősegítő program elindítását szeretné elérni az MSZP az EP-ben.

2014-05-21 20:23 Észak Online

Legyen megegyezés a nemzeti fejlesztési tervről!

Legyen megegyezés a nemzeti fejlesztési tervről!

Az MSZP szeretné, ha megegyezésre lehetne jutni abban, hogy Magyarországot a következő tíz évben milyen programokkal, milyen forrásfelosztással fejlesztik, ezért Mesterházy Attila pártelnök kezdeményezte, hogy a kormányfő kezdjen konzultációt a nemzeti fejlesztési tervről.

2014-05-21 20:17 MTI/mszp.hu

Újraindítjuk a panelprogramot!

Újraindítjuk a panelprogramot!
2014-05-21 16:49

Ne a vitáról vitatkozzon Pelczné Gáll Ildikó!

Ne a vitáról vitatkozzon Pelczné Gáll Ildikó!

Pelczné Gáll Ildikó közleménye szerint a Fidesz semmi értelmét nem látja az ellenzékkel folytatott vitának, ezért nem is vesz részt az EP listavezetők tervezett vitáján sem.

2014-05-21 16:09 mszp.hu

Ne legyen munkanélküli a 25 év alatti fiatalok körében!

Ne legyen munkanélküli a 25 év alatti fiatalok körében!

Veres János EP képviselőjelölt sajtótájékoztatón ismertette az MSZP öt legfontosabb európai célkitűzését, kiemelve közülük a Szabolcs-Szatmár-Bereg megye egyik legnagyobb problémájára is reagálót: kapjon munkalehetőséget minden a 25 évnél fiatalabb pályakezdő! Az MSZP az Európai Ifjúsági Garancia Program kibővítésével kívánja megvalósítani ezt a célt. Ez a program egy garantált összeget kínál a tagállamoknak a fiatalok foglalkoztatását segítő célokra. Magyarország esetében ez közel 20 milliárd forint, ám a kormány még nem dolgozta ki azt a programot, ami a pénz igénylésének feltétele lenne.

2014-05-21 16:08 mszp.hu
«123456...»