Címke: Erzsébet-táborErzsébet-táborok zárónapja - már a táborok is fideszes kifizetőhellyé váltak

Erzsébet-táborok zárónapja - már a táborok is fideszes kifizetőhellyé váltak
Havi 2 millió forintos fizetés, 3 millióért bérelt villa, haveri alapon osztogatott szerződések. Mennyivel juthatott volna több a gyerekeknek, ha a Fidesz visszavesz a luxusimádatából? Hány rászorulón lehetett volna még segíteni, ha a fideszeseknek nem a közpénzek ellopása lenne a legfontosabb? Ha kicsit is érdekelnék ezek a kérdések a kormányt, akkor Hornyák Tibor már nem lenne a helyén.
2017-08-23 14:38 mszp.hu

Nyaraltat a Fidesz: zánkai luxus kontra gyermekek üdültetése

Nyaraltat a Fidesz: zánkai luxus kontra gyermekek üdültetése
Tipikus Fidesz: miközben folyamatos az országos propaganda az Erzsébet-táborok sikerei kapcsán, a rászoruló gyermekeket üdültető, állami vagyonból elkobzott alapítvány főnöke a 24.hu szerint elképesztő luxusban él. 110 ezer forint/nap a balatoni bérleménye. Lefagy a szülők és a gyerekek arcáról a mosoly. Orbán Viktor rendszerében a gyerekeket is meglopják.
2017-08-09 14:39 mszp.hu

Kérdés a család- és ifjúságügyért felelős államtitkárhoz

Kérdés a család- és ifjúságügyért felelős államtitkárhoz

Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára sajtótájékoztatón jelentette be, hogy idén már 55 ezer gyerek nyaralt az Erzsébet-táborokban. Vajon a zánkai táborból júliusban kitiltott tiszafüredi gyerekek is köztük voltak?

2014-08-29 14:00 mszp.hu

Megvan már a Zánkáról kitiltott gyerekek pótnyaralásának időpontja?

Megvan már a Zánkáról kitiltott gyerekek pótnyaralásának időpontja?

Mielőtt Czibere Károly szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár túlzottan meghatódna az Erzsébet program méltatásától, gyorsan válaszoljon arra, hogy megtalálták-e már azt az augusztusi időpontot, amikor a Fidesz-kormány felügyelete alá tartozó zánkai táborból indokolatlanul kitiltott, hátrányos helyzetű tiszafüredi gyerekek bepótolhatják elmaradt nyaralásukat?

2014-07-16 17:26 mszp.hu