Címke: falujárásNem ígérünk csodát és nem beszélünk a levegőbe

Nem ígérünk csodát és nem beszélünk a levegőbe

Telt ház, zsúfolásig megtelt terem fogadta a szocialista politikusokat Sárisápon. A művelődési házban tartott eseményen Winkfein Csaba, az MSZP Komárom-Esztergom megyei alelnöke köszöntötte a résztvevőket. Az alaphangulatot a Farkasházy-Selmeczi duó adta meg.

2013-02-22 14:35

Célkeresztben a kormányváltás

Célkeresztben a kormányváltás

Az MSZP országjáró sorozata csütörtökön (február 21.) Komárom-Esztergom megyében folytatódott. Több, mint húsz településen tartottak kitelepüléseket és fórumokat. A párt célja, hogy a legkisebb településektől a nagyvárosokig megismerje az emberek hétköznapi gondjait, meghallgassa véleményüket és ötleteiket, s ezeket figyelembe vegye programjai kialakítása során.

2013-02-22 14:18

Az MSZP újrázni készül - interjú a Zala megyei Hírlapnak

Az MSZP újrázni készül - interjú a Zala megyei Hírlapnak

Az, hogy a Fidesznek ma kétharmada van, a mi felelősségünk, mert rosszul kormányoztunk - mondja Mesterházy Attila, a Magyar Szocialista Párt elnöke, aki biztos benne, hogy őszinte, nyitott és múltbéli hibáit belátó pártja újra kormányt alakíthat 2014-ben.

2013-02-06 12:47 mesterhazy.hu

Magyarország mai állapotát méri fel az MSZP a falujárással

Magyarország mai állapotát méri fel az MSZP a falujárással

A most indult falujárással Magyarország mai állapotát kívánja felmérni a MSZP, amelynek tagjai arról is beszélnek a meglátogatott településeken, hogy a párt milyen Magyarországot képzel el holnap - közölte a párt elnöke csütörtökön a Zala megyei Surdon.
 

2013-01-31 14:36 MTI/mszp.hu