Címke: Fidesz Zrt.Három év, kétharmad: mínusz nyolc hely a versenyképességi rangsorban

Három év, kétharmad: mínusz nyolc hely a versenyképességi rangsorban

Egy év alatt öt helyet esett vissza Magyarország a fejlett országok versenyképességi rangsorában. A kétharmados Orbán-kormány három év alatt nyolc helyet rontott Magyarország versenyképességén, így már Ukrajna is előttünk jár.

2013-05-30 13:10

Mutyiország: jön a pénztárgépmutyi

Mutyiország: jön a pénztárgépmutyi

A Nemzeti Együttmutyizás Rendszere újabb fordulóhoz érkezett. A tolvajkormány tovább végzi az ország kifosztását, a haverok zsebének megtömését. Most a pénztárgép-biznisz van soron. A már kiosztott fideszes trafikosoknak ugyanis szükségük lesz új pénztárgépekre. De vajon kitől veszik majd meg?

2013-05-24 13:34

Gurulnak a közpénzek a fideszeseknek

Gurulnak a közpénzek a fideszeseknek

A Fidesz Zrt. tagsága nem tétlenkedik. Ahogy közeledik a vesztük, úgy szednek ki minél többet a közpénzekből. Most éppen Tiffán Zsolt fideszes országgyűlési képviselő cége gyarapodik több mint százmillió forinttal. Tavaly májusban (a csupán ötszázezer forint alaptőkével) alakult cége hamar pályázati pénzhez jutott.

2013-01-22 11:43

Ki mint él, úgy ítél

Ki mint él, úgy ítél

Azt eddig is tudtuk, hogy Zsiga Marcell szerint ma Magyarországon 47 ezer forintból meg lehet élni. Azt azonban nem gondoltuk, hogy a fideszes pofátlanság ma már egészen a fideszes képviselő miskolci házáig ér.

2012-12-04 10:04

Elég volt Magyarország áruba bocsátásából!

Elég volt Magyarország áruba bocsátásából!

Véletlenek márpedig nincsenek. Orbán Viktor két és fél éves regnálása után Magyarország nem véletlenül tart ott ahol, és nem véletlenül tart oda, ahová valódi államférfi nem vezeti a nemzetét.
 

2012-11-30 11:04