Címke: földpályázatokÚj és átlátható állami földpályázati rendszert teremtünk

Új és átlátható állami földpályázati rendszert teremtünk

Egy új, átlátható állami földpályázati rendszert ígértek a baloldali összefogás pártjai kedden a fővárosi Vértanúk terén, ahol körülbelül egy tucat gazda demonstrált a magyar vidékért.

2014-03-25 18:25 MTI/mszp.hu

Földre került Fidesz

Földre került Fidesz

Jól megszedik magukat a Fidesz tolvajjá lett politikusai. Három és fél éves kormányzásuk alatt mindenkinek jut valami. Valakinek a trafikmutyiból lesz százmilliós vagyona, vagy épp szőlőből, dinnyéből gazdagodik meg; a polgármesterek aszfalt utat és családi házakat húznak fel közpénzből...

2013-10-12 09:15

Újabb fideszes földmutyi

Újabb fideszes földmutyi

Már az egész ország tudja, hogy a fideszes földoligarchák, és agárgazdaságot sose látott műkörmös haverok zsebeltek be óriási földterületeket a helyben termelő gazdák helyett.

2013-06-29 10:34

Reagálás Font Sándor pápai dicshimnuszára

Reagálás Font Sándor pápai dicshimnuszára

Szomorú, hogy a több mint másfél évtizede minden évben politikamentesen szervezett Pápai Agrárexpót a Fidesz a közös építkezés helyett uszításra használta fel. Font Sándor lelkiismeret furdalás nélkül minősítette át fideszes kampányterületté az idei rendezvényt, de azzal persze nem dicsekedett, hogy NFA ellenőrző bizottságának jelentését hónapokig titkolta a vidékfejlesztési tárca.

2013-04-22 13:52

Földmutyik belső ellenőrzése Fidesz módra

Földmutyik belső ellenőrzése Fidesz módra
2013-04-18 11:38