Címke: Font SándorAz MSZP fellép a tömeges vidéki elbocsátások ellen!

Az MSZP fellép a tömeges vidéki elbocsátások ellen!

Az MSZP minden lehetséges hazai és nemzetközi fórumon fellép a falusi munkavállalók tömeges elbocsátását előidéző kormányzati támogatás-megvonással szemben! Ugyanakkor szégyenletesnek tartjuk Font Sándor magyarázkodását, amikor azt próbálja elhitetni, hogy nem lesznek elbocsátások a mezőgazdaságban a tervezett kormányzati intézkedés miatt.

2014-08-06 10:38 mszp.hu

Reagálás Font Sándor közleményére

Reagálás Font Sándor közleményére

Font Sándor összevissza beszél. Miután pártja, a Fidesz eldöntötte, hogy tönkreteszi a magyar mezőgazdaságot, már csak egy kérdés maradt: az Országgyűlés Mezőgazdasági bizottságának elnöke szándékosan beszél félre, vagy tényleg ennyire nem érti, hogy miről szól az új földtörvény?
 

2013-07-03 16:17

Reagálás Font Sándor pápai dicshimnuszára

Reagálás Font Sándor pápai dicshimnuszára

Szomorú, hogy a több mint másfél évtizede minden évben politikamentesen szervezett Pápai Agrárexpót a Fidesz a közös építkezés helyett uszításra használta fel. Font Sándor lelkiismeret furdalás nélkül minősítette át fideszes kampányterületté az idei rendezvényt, de azzal persze nem dicsekedett, hogy NFA ellenőrző bizottságának jelentését hónapokig titkolta a vidékfejlesztési tárca.

2013-04-22 13:52

Hazug embert hamarabb utolérni, mint a sánta kutyát

Hazug embert hamarabb utolérni, mint a sánta kutyát

Ha Font Sándor mai nyilatkozatában összehordott szakmaiatlan, hazug állításokat megetetnénk egy jó szándékú, a Fidesz-kormány döntése értelmében 5000 forintért becsipelt falusi kutyával, biztos belepusztulna.

2013-02-25 18:53