Címke: gyászTisztelettel és fájdalommal búcsúzunk dr. Czeizel Endrétől

Tisztelettel és fájdalommal búcsúzunk dr. Czeizel Endrétől

Czeizel Endre nők ezreinek tette lehetővé, hogy a legszebb emberi érzést megélve édesanyává váljanak. A várva várt szülői boldogság sok magyar család és párkapcsolat számára vált elérhetővé.

2015-08-10 19:19 mszp.hu

Búcsúzunk Czeizel Endrétől

Búcsúzunk Czeizel Endrétől

Az MSZP mély megrendüléssel értesült, hogy életének 81. évében elhunyt Czeizel Endre orvos-genetikus. Egyike volt azoknak a magyar tudósoknak, akiknek munkásságát világszerte elismerték, a magzatvédő vitamin bevezetésével és népszerűsítésével rengeteget tett azért, hogy a magyar gyermekek egészségesen jöhessenek világra – s ezért nem lehet elégszer köszönetet mondani neki.

2015-08-10 12:00 mszp.hu

Deutsch Róbert főrabbi halálára

Deutsch Róbert főrabbi halálára

Életútjával a főrabbi nem csupán a zsidóság, hanem valamennyiünk tiszteletére rászolgált. 

2015-08-06 12:51 mszp.hu

Várnai László halálára

Várnai László halálára

Megrendüléssel fogadtuk Várnai László egykori szocialista országgyűlési képviselő, Kiskunhalas volt polgármestere halálhírét. Személyében a rendszerváltó értelmiség jeles alakját, egyúttal következetes szociáldemokratát, és mindenekelőtt elkötelezett demokratát veszítettünk el, aki élete utolsó pillanatáig hű maradt baloldali elveihez.

2015-07-24 10:52 mszp.hu

Elhunyt Várnai László

Elhunyt Várnai László

Ma éjjel tragikus hirtelenséggel elhunyt Várnai László, Kiskunhalas volt polgármestere, korábbi országgyűlési képviselő. Az egykori politikus, városvezető 64 évet élt.

2015-07-23 23:11 halasinfo.hu

Loránd Ferenc emlékére

Loránd Ferenc emlékére

A modern magyar pedagógiatörténet egyik legnagyobb alakját gyászoljuk.

2015-07-06 11:56 mszp.hu

Szabad György halálára

Szabad György halálára

A Magyar Szocialista Párt megrendüléssel fogadta Szabad György halálának hírét. Szabad György az 1989-90-es rendszerváltás utáni első szabadon választott Országgyűlés konzervatív elnökeként egyszerre képviselte a magyar demokráciát, az egyetemes jogállamiságot, és az egyesült Európa eszméjét. Az MSZP osztozik Szabad György családjának gyászában.

2015-07-03 13:00 mszp.hu

Mély fájdalommal búcsúzunk Schweitzer Józseftől

Mély fájdalommal búcsúzunk Schweitzer Józseftől

Magyarország elveszített egy igaz embert. Az MSZP és jómagam megrendülten értesültünk, hogy életének 93. évében eltávozott közülünk Schweitzer József nyugalmazott országos főrabbi, a Rabbiképző Intézet volt igazgatója, egyetemi tanár.

 

2015-02-06 11:12 mszp.hu

Az MSZP megrendüléssel értesült Bitskey Tibor haláláról

Az MSZP megrendüléssel értesült Bitskey Tibor haláláról

 

Az MSZP megrendüléssel értesült Bitskey Tibor, a nemzet színésze haláláról. A Kossuth-díjas, kétszeres Jászai Mari-díjas érdemes művész pályafutása összeforrott a magyar szabadság eszméjével, hiszen a legtöbben olyan kultikus filmekből emlékeznek rá, mint A kőszívű ember fiai, az Egy magyar nábob, a Kárpáthy Zoltán és az Egri csillagok. Bitskey Tibor távozása nem csak a színházi világban hatalmas veszteség, hanem minden magyar ember számára az. Az MSZP részvétét fejezi ki a gyászoló családnak és a színész rajongóinak.

 

 

2015-02-02 11:24 mszp.hu

Andrassew Iván halálára

Andrassew Iván halálára

A Magyar Szocialista Párt minden tagja és szimpatizánsa nevében együttérzésünket fejezem ki Andrassew Iván családtagjainak, barátainak, tisztelőinek.

2015-01-14 16:09 mszp.hu
«...345678...»