Címke: GyőrA változás és a versenyképesség feltétele a fizetésemelés

A változás és a versenyképesség feltétele a fizetésemelés
A magyarországi jövedelemviszonyok lehetetlenné teszik a tisztességes életet, így az MSZP-nek ki kell állnia az elfogadhatatlan jövedelemkülönbségekkel szemben, ennek eszköze pedig a párt fizetésemelési követelése – jelentette ki Tóbiás József, az MSZP győri regionális kongresszusi előkészítő értekezletén.
2015-11-10 21:25 mszp.hu

Sajtóközlemény

Sajtóközlemény
Örömmel fogadtuk Borkai Zsolt és Kara Ákos gyors közbenjárását a Krúdy Gyula Gimnázium ügyében, amely szerint továbbra is folytatódhat az intézményben a diákok két tannyelvű és hagyományos gimnáziumi képzése.
2015-11-09 19:57 mszp.hu

Fel kellene eleveníteni és visszahozni a kecskeméti kertekbe a kajszibarackot!

Fel kellene eleveníteni és visszahozni a kecskeméti kertekbe a kajszibarackot!
Egy olyan témára szeretném felhívni a figyelmet, amely még a mai napig is érzelmeket vált ki a kecskeméti emberekből, megdobogtatja szívüket, ez pedig nem más, mint a kajszibarack és a belőlük készült termékek.
2015-10-22 13:27 mszp.hu

A csütörtöki közgyűlés margójára

A csütörtöki közgyűlés margójára

Borkai Zsolt tavasszal azt mondta, „teljesen biztos” benne, hogy a nyár folyamán Győr visszakapja a Quaestor-csőd miatt elvesztett egymilliárd forintját. Érdeklődve várjuk a csütörtöki közgyűlést, hogy Polgármester Úr beszámol-e róla, hogy ez a pénz valóban visszakerült-e a városhoz, ahogy azt korábban Borkai Zsolt ígérte.

2015-09-15 12:13 mszp.hu

FELHÍVÁS

FELHÍVÁS

Szeretnél részt venni nemzetközi projektekben, más fiatalokkal megismerkedni, de nem tudod hogyan állj neki? Érdekel az Európai Unió működése? Európa, a világ és Magyarország viszonya? Szeretnél többet tudni az aktuális társadalmi kérdésekről? Szeretnél később közösségformáló projekteket, akár nemzetközi szinten is megvalósítani? Érdekel, hogy milyen lehetőségeid vannak az EU-n belül (pl. tanulás, ifjúsági cserék, önkéntes szolgálat, stb.)? 17-28 év közötti fiatal vagy?

2015-07-23 14:54 mszp.hu

Aki korán kel, válaszokat nyer

Aki korán kel, válaszokat nyer

Győri közgyűlés -  hajnalos műszakban a Questor pénzekről.

2015-04-10 13:08 mszp.hu

Válaszokat várnak a győriek

Válaszokat várnak a győriek

Négy kérdést fogalmaztak meg az MSZP győri szervezetének tagjai a Quaestor-csoport és az önkormányzat kapcsolatát illetően, de mindezidáig nem érkezett választ – mondta az MSZP elnöke szerdán győri sajtótájékoztatóján.

 

2015-03-11 17:46 MTI/mszp.hu

Sajtóközlemény

Sajtóközlemény

A Győri Baloldal szomorúan figyelte, hogy a mai közgyűlésen a fideszes szavazógépezet ismét jól működött. A részönkormányzatokat vezető képviselők egyike sem ellenezte azt a javaslatot, amely a saját településrészükön is megszünteti a részönkormányzatokat. Ezzel a  saját választóiknak tett ígéretüket szegték meg, miszerint mindig, mindenhol az ő érdekeiket fogják képviselni.

2015-01-23 13:26 mszp.hu

Sajtóközlemény

Sajtóközlemény

A Győri Baloldal felháborodva értesült arról, hogy a kormány súlyosan elhibázott politikája igencsak nehéz helyzetbe hoz számos győri szolgáltatást és a korábbi hírekkel ellentétben megszüntet több tucat győri munkahelyet is.

2015-01-12 13:31 mszp.hu

Választási vereség, de nem kudarc

Választási vereség, de nem kudarc

Az MSZP-EGYÜTT győri választási szövetség az októberi önkormányzati választáson a hatalma teljében lévő Fideszt és jelöltjeit nem tudta megszorítani, de a választókerületek többségében második helyett szerzett, és Szabó Sándorné a győriek bizalmának köszönhetően a második legnépszerűbb polgármesterjelöltnek bizonyult.

2014-10-13 18:13 mszp.hu