Címke: GyőrSajtóközlemény

Sajtóközlemény

Az önkormányzati választások hajrájába érve arra kérjük Győr-Moson-Sopron megye lakosságát, hogy október 12-én mindenki menjen el szavazni, és támogassa az MSZP jelöltjeit. Ez már a harmadik választás az évben, de mind közül talán a legfontosabb, hiszen most saját településünk, lakóhelyünk sorsáról dönthetünk. Ezért arra kérünk mindenkit, hogy most már ne a fideszes kormánypropagandának, hanem a saját szemüknek higgyenek.

2014-10-07 15:34 mszp.hu

"Füvezik" a győri polgármester

Kaptunk egy levelet. Egy győri lakos Borkai Zsolt polgármester úrtól kérdezi, mi lett a sikertelen nyári szúnyoggyérítés kivizsgálásnak eredménye, valamint kik a felelősek. A 2014. szeptember 19-én kelt válasz minket is megdöbbentett. Idézzük: „Megállapítottam, hogy a legnagyobb károkozást az időjáráshoz kapcsolódóan a szúnyogok, valamint a fű növekedése okozta a városnak. Sajnos ezeket nem tudom felelősségre vonni. Üdvözlettel: Borkai Zsolt.”

2014-09-21 16:09 mszp.hu

Nem menti meg a nyugdíjrendszert a vizet gereblyéző közmunkások hada

Nem menti meg a nyugdíjrendszert a vizet gereblyéző közmunkások hada

A Győri Baloldal tematikus sajtótájékoztatójának vendége, Korózs Lajos, országgyűlési képviselő, szociológus volt. Korózs az összefoglalójában elmondta, a magyar nyugdíjrendszer életveszélyes állapotban van. A 2014-es társadalombiztosítási kifizetés a kormány szerencséjére azért nem lett veszteséges, mert 2014 júliusig senki nem mehetett nyugdíjba a korhatáremelés miatt, következésképpen nem történt kifizetés.

2014-09-16 15:41 mszp.hu

A Győri Baloldal bemutatta a 16 választókerületben állított jelöltjeit

A Győri Baloldal bemutatta a 16 választókerületben állított jelöltjeit

Szabó Sándorné az MSZP és az EGYÜTT – A Korszakváltók Pártja választási szövetségének közös polgármesterjelöltje bemutatta a képviselőjelölteket.

 

2014-08-22 11:00 mszp.hu

Szellőztessük ki az öltözőszagot a Városházáról!

Szellőztessük ki az öltözőszagot a Városházáról!

Szerdai sajtótájékoztatóján bemutatták a Győri Baloldal közös polgármesterjelöltjét.

2014-07-31 12:08 mszp.hu

Egy emlékmű újraállítása kapcsán

Egy emlékmű újraállítása kapcsán

Győrött a Dunakapu tér helyi vitáktól kísért nagyszabású átalakítása során áthelyezésre került az 1998-ban felállított Pálffy-Schwarzenberg szoborpár, mely a város 400 évvel ezelőtti, törököktől történt visszafoglalásának emlékműve. Akkoriban az alkotás a Duna-bástya kiszögellésére került elhelyezésre, az alkotó művész helyeslő egyetértésével. Erre a helyre - miért, miért sem - vissza nem kerülhetett. Az akkor helyeslést nyilvánító szobrász most is helyeselt.

2014-05-13 11:45 mszp.hu

A találkozások városa

A találkozások városa

A Bécs–Pozsony–Budapest tengelyen fekvő Győr minden körülmények között a találkozások városa, hisz ez a beceneve neki. Csütörtök délután aztán egész érdekes találkozásoknak is tanúja lehetett az, aki elkísérte az MSZP Európai Parlamenti listavezetőjét a szocialista párt EP-kampánykörútjának győri állomására.

2014-04-17 20:12 mszp.hu

A Fidesz fél

A Fidesz fél

A miniszterelnök kampányt kezdett az utolsó héten. Azokban a városokban  jár, ahol inog a fideszes győzelmi remény.

2014-04-03 10:19 mszp.hu

Vélemény a kórházi parkoló problémájához

Vélemény a kórházi parkoló problémájához

Megértve a kórház szorult helyzetét a nagy autóforgalommal bíró kórházi parkolóhelyek dolgában, a sürgős ellátást igénylő és a rendszeresen igénybe vevő járóbetegek esetében indokoltnak és megvalósíthatónak látjuk az ingyenes parkolás fél órán túli kiterjesztését.

2014-03-21 12:04 mszp.hu

Győrnek természetes vízszintekre, természetbarát turizmusra van szüksége

Győrnek természetes vízszintekre, természetbarát turizmusra van szüksége

A sajtótájékoztatón Fábián György elmondta: kiemelt céljai közé tartozik a Mosoni-Duna természetes vízjárásának visszaállítása, torkolati mű segítségével, természetbarát vízi turizmus megteremtése. A győri vízpart megközelíthetőségének (lépcsők, rámpák, teraszok) elősegítése. A Rába-Rábca-Marcal folyók természetes vízszintjének biztosítása.

2014-03-13 10:17 mszp.hu