Címke: GyőrtelekHalmi József: „Rendet kell tenni!”

Halmi József: „Rendet kell tenni!”
Ma 8.00 és 9.00 óra között több mint 150 helyen tiltakoztak az országban a pedagógusok. „A pedagógusok bátrak!”- jelentette ki Halmi József megyei alelnök, mert ők a Fidesz kormányzása óta az első olyan társadalmi csoport a mai Magyarországon, akiknek nagy részét a kormány nem tudta megfélemlíteni és kitartóan kiállnak a követeléseik mellett. Kiállnak az oktatási rendszer hiányosságainak kezeléséért, a központosítás ellene, azaz a diktatúra ellen.
2016-03-30 14:25 mszp.hu

Tavaszodik!

Tavaszodik!
Március 15 előtt a név nevében szólt sajtótájékoztatóján Halmi József Szabolcs–Szatmár–Bereg megyei alelnök. „Érezzük, hogy tavaszodik!” – jelentette ki, amit nemcsak az időjósok jeleznek, hanem az ellenzéki elégedetlenség, a pedagógustüntetések is mind ezt jelzik előre.
2016-03-14 10:19 mszp.hu

Létezik Magyarországon gyermekéhezés!

Létezik Magyarországon gyermekéhezés!
A múlt heti gyermekéhezéssel kapcsolatosan tett kormánypárti nyilatkozatok, a Szabolcs–Szatmár–Bereg megyei közvéleményt is felkorbácsolták. Egy civil kezdeményezést szavaztak le a kormánypárti képviselők a parlamenti Népjóléti bizottság ülésén, ami elsősorban egy olyan nemzeti minimumról szólt, ami a gyermekéhezést lenne hivatott kezelni.
2015-11-11 16:17 mszp.hu

„Magyarország vidéke! A vidék Magyarországa!”

„Magyarország vidéke! A vidék Magyarországa!”

Újrarendeztük Győrteleken vasárnap a vidéki, baloldali önkormányzatokat és vezetőiket, polgármestereiket, képviselőiket érintő találkozót. A fórum témája, azok köré szerveződött, akiket a résztvevők képviselnek, azaz: Magyarország vidékéről, a vidék Magyarországáról szólt.

 

2015-03-30 15:02 mszp.hu

Halmi József: A megyei önkormányzati választásokról

Halmi József: A megyei önkormányzati választásokról

Október 12-e igen fontos nap a megye életében! Az itt lakók dönthetnek, hogy hatalomba hagyják az előző két ciklusban uralkodó Fidesz-vezetést, akik „kiürítették” és „eladták” a megyét, vagy más utat szánnak saját megyéjüknek, amiben élnek. 

2014-09-15 11:25 mszp.hu

Pártelnökünk Győrteleken is kampányol!

Pártelnökünk Győrteleken is kampányol!

Győrtelek polgármestere, Halmi József fogadta pártelnökünket Tóbiás Józsefet vasárnap településén. A jelenlegi polgármestert és polgármesterjelöltet az MSZP elnöke személyesen részvételével is segítette az aláírásgyűjtésben, majd közelebbről megismerkedett a településen élők mindennapi problémáival, élethelyzetével.

2014-09-08 16:02 mszp.hu

Hiányzik a szatmáriaknak az M49–es

Hiányzik a szatmáriaknak az M49–es

Az M49-es útért már régen próbálok a saját eszközeimmel lobbizni, hiszen ez ügyben Győrtelek község is érintett az óriási forgalom miatt – mondta Halmi József szerdai sajtótájékoztatóján. A legutóbbi közgyűlésen is kérdést tettem fel az országgyűlési képviselőhöz. Mivel a válaszai nem voltak számomra kielégítőek, ezért dr. Legény Zsolt alelnöktársam segítségét kérve írásbeli kérdést tettünk fel Seszták Miklós úrhoz – tette hozzá.

2014-08-29 09:40 mszp.hu

Erkölcstelen és tisztességtelen a Fidesz kampánya

Erkölcstelen és tisztességtelen a Fidesz kampánya

Augusztus 24-én hivatalosan megindult az önkormányzati kampány. Tapasztaljuk, hogy a kormány politikáját önkormányzati szintekre is le akarja vinni. A kistelepüléseket elsősorban hatáskörök elvonásával, a járási hivatalok bevonásával lehetetlenítették el, míg a megyei önkormányzatokat már teljesen kiürítették és államosították. Legjobb példa erre a megyei televízió esete, amit odaadtunk az államnak, és most visszabéreljük a volt tulajdonunkat – ezekkel a szavakkal nyitotta Halmi József az MSZP megyei frakcióvezetője mai sajtótájékoztatóját.

2014-08-29 09:36 mszp.hu

A győztes demokratikus ellenzék visszaállítja a jogállamiságot

A győztes demokratikus ellenzék visszaállítja a jogállamiságot

Mesterházy Attila pénteken a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Győrtelek településen tartott sajtótájékoztatóján bejelentette: az Állami Számvevőszék elnökéhez fordul "a trafikbotrányban", és kéri a pályázat értékelésének szerinte törvénysértésekre utaló részleteinek kivizsgálását. Megjegyezte, hogy a levelet még pénteken eljuttatja az ÁSZ vezetőjéhez.

2013-05-03 16:30 MTI/mszp.hu