Címke: hajdú-bihar megyeA kertségekben lakók életén javítana az MSZP jelöltje

A kertségekben lakók életén javítana az MSZP jelöltje
A Biharikertben élőket mostohagyerekként, másodrendű állampolgárokként kezeli a város – ezt mondta Pásztor Patrik az MSZP elnökhelyettesével, Gőgös Zoltánnal közösen tartott mai tájékoztatóján. A szocialista párt helyi önkormányzati képviselőjelöltje megválasztása esetén javítaná a kertségiek életminőségét.
2017-04-13 21:37 http://www.dehir.hu

Létezik egy másik Magyarország is - Lesz valódi népszavazás!

Létezik egy másik Magyarország is - Lesz valódi népszavazás!
Gőgös Zoltán, az MSZP elnökhelyettese „Egyetért-e Ön azzal, hogy az Országgyűlés alkosson törvényt az állami tulajdonban álló termőföldek értékesítésének a tilalmáról?” címmel népszavazást kezdeményezett az állami tulajdonban levő földek védelmére. A mai napon Gőgös Zoltán, a törvényben előírtnál több, mintegy 240 000 aláírást adott le a Nemzeti Választási Irodán. Így várhatóan sikeres lesz a népszavazási kezdeményezés, meglesz a népszavazás kiírásához szükséges 200 ezer érvényes aláírás. Minden valószínűség szerint az év végén a magyar emberek ítéletet mondhatnak a Fidesz korrupt rendszeréről, megakadályozhatják a magyar föld szétlopását.
2016-06-28 14:20 mszp.hu

Lendvai Ildikó sajtótájékoztatója

Lendvai Ildikó sajtótájékoztatója
Az MSZP Hajdú-Bihar megyei 3.sz választókerületének ma Lendvai Ildikó, a párt volt országgyűlési képviselője volt a vendége.
2016-02-04 21:04 mszp.hu

Sajtónyilatkozat az OEVB határozatáról

Sajtónyilatkozat az OEVB határozatáról

A határozat Kathiné Juhász Ildikót a Magyar Szocialista Párt, az Együtt-a Korszakváltók Pártja, a Demokratikus Koalíció, a Párbeszéd Magyarországért Párt, a Magyar Liberális Párt egyéni választókerületi jelöltként nyilvántartásba veszi.

2014-02-28 15:18 mszp.hu

Vendégünk volt Lakner Zoltán

Vendégünk volt Lakner Zoltán

Az MSZP Hajdú-Bihar megyei székházában, Cívis Műhely teltházas rendezvényén búcsúztatták az évet a megye legaktívabb szocialistái.

2013-12-18 17:11

Karitatív ruhaosztás rászorulóknak Hajdú-Biharban

Karitatív ruhaosztás rászorulóknak Hajdú-Biharban

Pallás György, az MSZP Hajdú-Bihar megyei 3. választókerület képviselőjelöltje, a körzete két igen nagy szegénységben élő településén osztott ruhacsomagokat.

2013-12-17 12:55