Címke: hátrányos helyzetűekA hátrányos helyzetű gyerekek fizetik meg Semjén luxusvadászatainak az árát

A hátrányos helyzetű gyerekek fizetik meg Semjén luxusvadászatainak az árát
Semjén Zsolt szerint az, hogy ő miniszterelnök-helyettes, annak semmi köze ahhoz, hogy egy vállalkozó 5 milliós luxusvadászatra hívta több alkalommal is. Akkor mivel magyarázza azt, hogy az állam a 219 milliós uniós pénzből felújított noszvaji Tündérkert Hotelt mégsem a hátrányos helyzetű fiataloknak adta, hanem a vadászatait fizető vállalkozónak?
2018-04-03 15:36 mszp.hu

Európai vizsgálatot a hátrányos helyzetűek ösztöndíja ügyében!

Európai vizsgálatot a hátrányos helyzetűek ösztöndíja ügyében!

Orbán Viktor kormányfő, amikor négy évvel ezelőtt együttműködési megállapodást kötött az Országos Roma Önkormányzattal (ORÖ), azt hangsúlyozta: csak olyan emberekkel ír alá megállapodást, akik tartják a szavukat, ha pedig a megerősített szervezet nem él a lehetőségeivel, akkor „nem fogunk tisztán állni az Úr színe előtt”.

2015-08-23 10:44 mszp.hu

Kérdés a család- és ifjúságügyért felelős államtitkárhoz

Kérdés a család- és ifjúságügyért felelős államtitkárhoz

Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára sajtótájékoztatón jelentette be, hogy idén már 55 ezer gyerek nyaralt az Erzsébet-táborokban. Vajon a zánkai táborból júliusban kitiltott tiszafüredi gyerekek is köztük voltak?

2014-08-29 14:00 mszp.hu

Ennyi nem elég!

Ennyi nem elég!

Az MSZP üdvözli a hátrányos helyzetű fiatalok megsegítésére létrejött programokat, különösen, ha az a felsőoktatásba való bejutásukat segíti. Balog Zoltán mai bejelentése, miszerint meghosszabbították az erre a célra szánt négymilliárd forint összegű pályázatot, azonban aggodalomra ad okot.

2013-03-26 16:05