Címke: heti írásBoldog Karácsonyt, boldog országot!

Boldog Karácsonyt, boldog országot!

Az ajándékokat már megvettük, a fenyő egyelőre még összekötözve várja, hogy feldíszítsük, de nem tudom kiverni a fejemből, amit az egyik hétvégi lapban olvastam: 2013 végén Magyarországon vannak óvodások, akik reggel még nem tudják, hol fognak aludni.

2013-12-22 10:49 www.mesterhazyattila.hu

Igazságosságot és biztonságot a magyar embereknek!

Igazságosságot és biztonságot a magyar embereknek!

Az igazságtalanság országát építi Orbán Viktor. Olyan helyet fabrikál a hazánkból, ahol egyeseknek - keveseknek - több joguk van, mint másoknak. Az igazságtalanság a Fidesz-politika minden eresztékében megbújik, az Orbán-rendszer legfőbb jellegzetessége.

2013-03-10 10:44 mesterhazyattila.hu

Szövetség és partnerség

Szövetség és partnerség

A magyar politikai piacon uralkodó keresleti és kínálati viszonyok szépen tisztulnak. A politika immár kezdi betölteni hivatását, azaz két fél küzdelme formájában jelenik meg.

2013-02-17 11:35

A jövőnk visszavétele a tét - Mesterházy Attila írása a héten

A jövőnk visszavétele a tét - Mesterházy Attila írása a héten

Fele igaz csak a tündérmesének: a mese. Élénkülő növekedés, bővülő foglalkoztatás, emelkedő reálbérek, egyensúlyi költségvetés, csökkenő adósság - ezeket harsogja a kormány. Valójában egy szó sem igaz az egészből. A realitás ellenáll a kormányzati nagyotmondásnak.

2013-02-17 10:42 www.mesterhazyattila.hu

Újrakezdés a nemzetpolitikában

Újrakezdés a nemzetpolitikában

Hibát követtünk el. 2004-ben a határon túli magyarok kettős állampolgárságáról szóló népszavazáson a rosszul feltettkérdésre rossz választ adtunk.

2013-01-20 10:37 www.mesterhazyattila.hu

Baloldali megoldások Magyarországnak

Baloldali megoldások Magyarországnak

Másfél éve járják az országot a szocialista politikusok. Sokat tanultunk az országról, az emberek életéről, problémáiról. Ott vagyunk mindenütt a néhány száz fős falvaktól a megyeszékhelyekig, hogy tapasztalatokat szerezzünk és reményt adjunk.

2012-11-11 11:09 www.mesterhazyattila.hu