Címke: honvédelemElőször kivéreztették a honvédséget, most pedig kiszipolyozzák

Először kivéreztették a honvédséget, most pedig kiszipolyozzák
Az elmúlt évek kormányzati ámokfutásának következménye, hogy a honvédség nem képes huzamosabb időre nagy létszámú erőt rendelkezésre bocsátani, az alapfeladatok ellátásának veszélyeztetése nélkül.
2015-11-22 13:37 mszp.hu

Kérdések a honvédelmi miniszterhez és a belügyminiszterhez

Kérdések a honvédelmi miniszterhez és a belügyminiszterhez

A sajtóban megjelent hírek és fotók alapján az MSZP felszólítja a honvédelmi minisztert, adjon magyarázatot arra, hogy milyen felhatalmazás alapján, mit keresnek fegyveres katonák a magyar-szerb határon?

2015-09-12 17:11 mszp.hu

Többnemzeti kötelék - Országgyűlés

Többnemzeti kötelék - Országgyűlés

A szlovén, a magyar és az olasz kormány közötti többnemzeti szárazföldi kötelékről szóló megállapodás kihirdetéséről szóló törvényjavaslat tárgyalásával kezdte munkáját szerdán az Országgyűlés.

2015-03-04 13:58 MTI/mszp.hu

Demeter Márta közleménye

Demeter Márta közleménye

A szarajevói merényletről és a vasfüggöny lebontásáról.

2014-06-28 10:33 mszp.hu

Orbán keze nyoma

Orbán keze nyoma

Amikor a közelmúltban jelenlétével megtisztelte a szocialisták nyíregyházi szervezetének rendezvényét, elégedetten állapítottuk meg, hogy személye szembetűnően emelte az egybegyűltek esztétikai színvonalát. Valamint kiderült az is, hogy Demeter Márta mind magánemberként, mind szakpolitikusként elkötelezett a honvédelem ügye iránt.

2014-02-26 16:05 Nyílt Tér

Hová tűnt Hende Csaba?

Hová tűnt Hende Csaba?

A rendőrök fizetéséből nem lehet megélni – állapította meg Orbán Viktor a BM legutóbbi állománygyűlésén. Ezúttal igaza van, hiszen az ígért jó fizetség helyett a rendőröknek is csak illetménybefagyasztás, megnyirbált cafeteria, lecsökkentett ruhapénz, számtalan új adó és a gyenge forint jutott osztályrészül. A jó fizetség helyett csak egy kampányízű bérkiegészítést kapnak a rendészeti szerveknél szolgálatot teljesítők.

2014-02-08 13:08 mszp.hu

Mostohagyerek a védelmi politika

Mostohagyerek a védelmi politika

A NATO főtitkárhelyettesének budapesti tárgyalásai kapcsán megszólaló kormánypárti politikusok egytől egyig az Észak-atlanti Szövetség előtti növekvő kihívásokról beszéltek, és az egyre összetettebbé váló globális fenyegetések elleni hatékonyabb fellépést sürgették.
 

2013-11-21 16:34

Egyetlen eredmény

Egyetlen eredmény

Üdvözöljük a tényt, hogy 3 év kihagyás után ismét megrendezésre került a Kecskeméti Repülőnap és Haditechnikai bemutató. Ez a rendezvény a rendszerváltás óta meghatározó esemény mind a lakosság, mind a Magyar Honvédség számára.

2013-08-06 17:21

Katonáink ennél többet érdemelnek!

Katonáink ennél többet érdemelnek!

Katonáink többet érdemelnek annál, hogy pusztán ünnepségeken és bemutatókon gyakorlatozhassanak és üzemeltethessék a haditechnikai eszközöket. Az Orbán-kormány három éve ünnepségek díszletének használja a Honvédséget. 

2013-07-24 18:42

A honvédelem napja alkalmából

A honvédelem napja alkalmából

A Magyar Honvédelem napja alkalmából köszöntjük katonáinkat, köszönjük mindennapi áldozatvállalásukat. Köszönet illeti őket helytállásukért, elkötelezettségükért, azért, hogy rendkívül nehéz körülmények között is kiválóan végzik munkájukat. 

2013-05-21 12:01